Survivor ΕΚΤΑΚΤΟ spoiler: Μεγάλες Ανατροπές! Δεν Ξανάγινε!Αυτός κερδίζει το Τεράστιο Έπαθλο το Τελευταίο.! Δεν Φαντάζεστε…

#SurvivorGR Αποκάλυψη Αγόρου: «Τώρα μπορώ να το πω…». Τον άδειασαν στο Πανόραμα

Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης των Μαχητών Νικόλας Αγόρουστο Survivor Panorama;

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έκανε ο Νικόλας Αγόρου. Ο πρώην παίκτης των Μαχητών βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο Πανόραμα, όπου αποκάλυψε και τον λόγο που μπήκε στο παιχνίδι.

«Σίγουρα, και μπορώ να το πω κιόλας τώρα δημόσια γιατί δεν ήθελα να το πω εξαρχής, μη νομίζουν ότι… Σίγουρα μπήκα στο παιχνίδι γιατί ήθελα να είμαι εγώ ο νικητής, να φτάσω μέχρι το τέλος… Και για το οικονομικό γιατί θέλω πολύ να βοηθήσω την οικογένειά μου και κάποιους φίλους.

Και για μένα μετά, για τη μετέπειτα πορεία μου. Βέβαια, δεν είναι όλα τα λεφτά. Μπορείς μέσα από το παιχνίδι να ακολουθήσεις κι άλλη πορεία μετά που να σε βοηθήσει. Μπορεί να μην κέρδισα το έπαθλο που τόσο πολύ ήθελα…», είπε μεταξύ άλλων ο Νικόλας Αγόρου.

Δείτε όσα είπε ο Νικόλας Αγόρου

Λίγο νωρίτερα, ο Νικόλας Αγόρου ρωτήθηκε για τις αδιανόητες αντιδράσεις του στα περιστατικά με τον Γιάννη Τσίλη και τον Μιχάλη Μουρούτσο, όπου και τον «άδειασαν».

«Δεν έσπρωξα τον Γιάννη. Έφτασα πρώτος, ανέβηκα πρώτος στα σκαλιά. Δεν είχα πρόθεση να τον σπρώξω. Αλλά από την άλλη, ο Γιάννης με τράβηξε. Μετά ο Γιάννης, διέκρινα, ότι μπορεί να ήταν εριστικός, ειρωνικός στα λόγια του. Και μετά μίλησε για βρώμικο παιχνίδι.

Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Αν έχασε την ισορροπία του ο Γιάννης σίγουρα δεν φταίω εγώ σε αυτό. Το ότι με τράβηξε, με τράβηξε! Ήταν λάθος το τράβηγμα!», είπε μεταξύ άλλων ο Νικόλας Αγόρου για το περιστατικό με τον Γιάννη Τσίλη.

Survivor 2: Το κάψιμο της καλύβας, τα δάκρυα και το τελευταίο αγώνισμα επάθλου

Survivor 2018: Το Survivor σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται και θ’ αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Μετά από έξι μήνες, ολοκληρώνεται το ταξίδι των παικτών.

Ο Ηλίας Γκότσης, η Κατερίνα Δαλάκα, η Βιργινία Δικαιούλια και η Μελίνα Μεταξά έκαψαν την καλύβα και με δάκρυα στα μάτια πήρανε τα πράγματά τους και αποχώρησαν από την παραλία που πέρασαν εκεί όμορφες και άσχημες στιγμές με τις κακουχίες να κυριαρχούν.

Ένα ταξίδι που σίγουρα τους έχει αλλάξει και ένα μέρος που θα τους λείψει.

Δείτε το video:

Survivor Panorama: “Άφωνη” η Ντορέττα! Η τεράστια απώλεια κιλών του Χάρη μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης! (βίντεο)

O Χάρης Γιακουμάτος βρέθηκε καλεσμένος στο Survivor Panorama και την Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Ο πρώην παίκτης των Διασήμων, μεταξύ των άλλων απάντησε και για την θεματική αλλαγή που είχε στα κιλά του, αφού έχασε πάρα πολλά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης! Διαβάστε παρακάτω…

Η Ντορέττα “έμεινε” με την απάντηση του…αφού ο Χάρης έχασε στo Survivor 20 κιλά!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Survivor Πανόραμα: Γιακουμάτος: «Δεν περίμενα ότι η Μελίνα έχει αυτή την άποψη για μένα»

Ο Χάρης Γιακουμάτος είχε ακούσει πολλά μέσα στο Survivor και είχε κατηγορηθεί για διπλωματία.

Πριν τις αλλαγές στις ομάδες, όταν ήταν ακόμα στους Μαχητές, τόσο ο Ηλίας Γκότσης όσο και η Μελίνα Μεταξά, είχανε πει κάποια πράγματα για εκείνον και σχολίασαν αρνητικά την συμπεριφορά του.

Ο Χάρης Γιακουμάτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και εξήγησε ότι ο μόνος του σκοπός ήταν να συμβιβάζει τις καταστάσεις και να προσπαθεί να έχουν όλα τα μέλη της ομάδας του καλές σχέσεις. Όταν είδε το βίντεο με τις δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνον η Μελίνα, είπε ότι δεν περίμενε να έχει αυτή την άποψη για εκείνον.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίεςο νικητής είναι….η Κατερίνα Δαλάκα!

Related posts

Μικρούτσικος για Μαλέσκου: «Έτσι όπως την έβλεπα, πίστευα ότι είναι πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι…»

Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βάλει λάδι στην Μαρίνα Σάττι, ελπίζω να είμαστε πρώτοι στην Eurovision»

Σταμάτης Γονίδης: Ήμουν χαζός, κάναμε 2 εκτρώσεις αλλά τότε δε γνώριζα τον Χριστό. Είδα θαύμα και μου μίλησε