Survivor ΕΚΤΑΚΤΟ Spoiler! Μάχη Μέχρι Τέλους! Αυτή Η Ομάδα Κερδίζει!! Η Μεγάλη Ανατροπή Που Δεν Περιμέναμε…!

Survivor: Ντροπή! Δείτε την Αντιαθλητική κίνηση του Γκότση κατά της Μελίνας! Έξαλλος ο Τανιμανίδης!

Προσπάθησε να το μπαλώσει ο παίκτης των Μαχητών, αλλά μάταια!
Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος στο Survivor και ενώ έπαιζαν η Μελίνα Μεταξά με τη Ροδάνθη, ο Ηλίας Γκότσης έκανε μια πολύ αντιαθλητική κίνηση. Ενώ η Μελίνα είχε τοποθετήσει τα ξύλα σωστά και βούτηξε στο νερό, ο Ηλίας φώναξε “της έπεσε”. Η Μελίνα σταμάτησε να κολυμπά και γύρισε να κοιτάξει προς τα πίσω, κάτι που την έκανε να καθυστερήσει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μετά το τέλος του αγώνα, έφερε το θέμα προς συζήτηση. Ενώ ο Γκότσης παραδέχθηκε ότι το έκανε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “το είπα για να πάρει θάρρος η Ροδάνθη”, η Εύη κοιτούσε απορημένη την Μελίνα, ενώ η Ροδάνθη γελούσε. Η παραγωγή, φυσικά, και έδειξε ξανά το συγκεκριμένο πλάνο, με την αντιαθλητική κίνηση του Ηλία προς τη Μελίνα.

Δείτε τι έγινε στο Survivor…

Survivor 2: Το χθεσινό επεισόδιο «χτύπησε κόκκινο» σε τηλεθέαση

Survivor 2: Σχεδόν πέντε μήνες συμπληρώνονται από την έναρξη του Survivor και συνεχίζει να καταγράφεται αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν για ένα λεπτό μέχρι και 1.652.328 τηλεθεατές, όταν στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 43,1%, ενώ έφτασε μέχρι και 57,4%. Στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 36,5%.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου ο μέσος όρος στους άνδρες 25-44 ήταν 58,4% φθάνοντας μέχρι και 64,4% και αντίστοιχα στις γυναίκες 56,4% και 64%.

Όσο για το τι θα δούμε απόψε;

Τα μεγάλα έπαθλα συνεχίζονται στο Survivor. Απόψε Μαχητές και Διάσημοι διεκδικούν τη νίκη που οδηγεί στο Μαϊάμι. Με ιδιωτικό αεροσκάφος θα ταξιδέψουν στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι και θα διασκεδάσουν για λίγες ώρες. Ένας αγώνας σκληρός που και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη.

Ένα συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor με Συμβούλιο και αποχώρηση, έρχεται απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Survivor ΣΟΚ: «Αναψαν» τα αίματα: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! (07/06)! Και Τραυματισμός Σοκ της δαλακας!

Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! (07/06)!

Survivor Πανόραμα: «Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και κάνει. Ήταν λάθος ο Ηλίας»

Χαμός στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με την μπλόφα του Ηλία Γκότση στην Μελίνα Μεταξά, χαμός και στο… Survivor Πανόραμα καθώς οι παρουσιαστές πήραν θέση για όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο.

Τόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου, όσο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, πήραν θέση για όσα έγιναν και είπανε οτι η κίνηση του Ηλία Γκότση ήταν λάθος. Και όχι μόνο αυτό. Χαρακτήρισαν ως υποτιμητική την κίνηση αυτή προς την ίδια την Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη.

Δείτε λίγο πιο κάτω στα βίντεο που ακολουθούν όλα όσα σχολιάστηκαν στην εκπομπή Survivor Πανόραμα.

Survivor 2: Δε θα πιστεύετε πόσα κιλά έχει πάρει η Ντάρια από την ημέρα που έφυγε από το παιχνίδι

Δεν σταματάει να τρώει…

Δύο εβδομάδες είναι που έχει φύγει η Ντάρια Τουρόβνικ από το Survivor 2 και η πρώην πλέον παίκτρια δεν σταματάει να τρώει. Και λογικό αφού τέσσερις περίπου μήνες τώρα η Μαχήτρια ήρθε αντιμέτωπη με την πείνα και το μοναδικό πράγμα που έτρωγε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της ήταν η καρύδα με εξαίρεση κάποια έπαθλα που κερδίζανε.

Η Ντάρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram φωτογραφία με φαγητά γράφοντας: «Ασταμάτητη στο φαγητό αυτές τις μέρες…??? #cant#stop#eating» ενώ σε ένα instastories της έγραψε ότι έχει ήδη πάρει 7 κιλά!

Survivor: “Αδειάζουν” τον Αγόρου στο Πανόραμα και δικαιώνουν τον Μουρούτσο!

«Το έκανε και έλεγε μετά ότι “εγώ δεν το έκανα, δεν ήμουν εγώ…».

Το πρωτοφανές επεισόδιο στο Survivor συζητήθηκε αρκετά σήμερα στην εκπομπή Πανόραμα, όπου “άδειασαν” τον Νικόλα Αγόρου, ο οποίος χθες αρνήθηκε ότι έπιασε και τράβηξε από το χέρι τον Μιχάλη Μουρούτσο.

«Έχει απόλυτο δίκιο ο Μιχάλης που λέει ότι έχει φερθεί με απόλυτο σεβασμό απέναντι στους αντιπάλους, σε ότι έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του. Είναι ο μοναδικός παίκτης που μετά από κάθε αγώνισμα πάει και δίνει το χέρι του, είτε έχει χάσει, είτε έχει κερδίσει. Ψύχραιμος πολύ… Και αυτό το περιστατικό που περιέγραψε ότι “αισθάνθηκα ένα χέρι πάνω μου και το μόνο που έκανα ήταν να κάνω έτσι και να το κατεβάσω” ακριβώς αυτό έκανε. Πάρα πολύ σωστός. Και επίσης ο Νικόλας εκεί στη γραμμή είπε ότι δεν το έκανε, ενώ το έκανε. Το έκανε και έλεγε μετά ότι “εγώ δεν το έκανα, δεν ήμουν εγώ. Εγώ ήρθα από πίσω και πέρασα και βγήκα μπροστά και δεν ακούμπησα κανέναν”. Τους τράβηξε πρώτα και μετά πήγε από μπροστά», ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε όσα είπαν στο Survivor Πανόραμα…

Παράλληλα σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες και οι παίκτες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Οι πρώτες ίντριγκες έχουν εμφανιστεί και το σίγουρο ειναι ότι μας περιμένει πολλή δράση!

Σήμερα λοιπον θα δούμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα στο οποίο θα πέσουν κορμια.

Η ένταση κορυφώνεται και σύμφωνα με τα τελευταία νέα νικητές θα ειναι οι Διάσημοι!

Το μαθαίνετε πρώτοι από εμάς και για αυτό σας το ανακοινώνουμε με κάθε επιφύλαξη!

Αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο!

Related posts

Σοκάρει ο Θοδωρής Σκυφτούλης: «Ήμουν 5 χρονών, με σημαδεύουν με όπλο τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια και η μάνα μου φωνάζει…»

Ο Κώστας Νικούλι «στάζει μέλι» για τη σύντροφό του: «Στην Κατερίνα βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ»

Έγραψαν ιστορία: Ο πρώτος «γάμος» γυναικών στην Αλβανία που αμφισβητεί τον οικογενειακό κώδικα