Survivor ΕΚΤΑΚΤΟ spoiler: Ειναι Ασταμάτητοι! Οι Νικητές τους Διαλύουν και Αυτό ειναι το Απιστευτο Τελικό σκορ!

Survivor 2: Τσίλης σε Χάρο για Εύη: «Αν δεν συζητήσετε δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη»

Survivor 2018: Ο Γιάννης Τσίλης βλέπει την ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Σώζοντα και την Εύη στην παραλία του Survivor και προσπαθεί να βρει μια λύση.

Αυτό που συμβαίνει σίγουρα δεν αρέσει στους διάσημους, αφού η ψυχολογία τους επηρεάζεται.

Ο Γιάννης Τσίλης μίλησε στον Σώζοντα με τον οποίο έχουν έρθει λίγο κοντά και του πρότεινε να κάτσουν να μιλήσουν για να βρουν μια λύση γιατί υπάρχει μια κόντρα που ο κόσμος δεν καταλαβαίνει από που ξεκίνησε.

Δείτε το video:

Survivor 2: Εύη-Σώζων: Μια κόντρα δίχως τέλος- Έβγαλαν τα ξίφη για ακόμη μια φορά

Survivor 2018: Η σχέση της Εύης και του Σώζοντα συνεχίζει να είναι τεταμένη στην παραλία του Survivor.

Είναι σίγουρο πως οι δυο τους δεν μπορούν να συνυπάρξουν και αυτό έχει κουράσει και τους συμπαίκτες τους.

Ο Σώζων υποστηρίζει πως αν η Εύη δεν είχε ατομική ασυλία θα ήταν υποψήφια γιατί οι υπόλοιποι διάσημοι που είναι μαζί από την αρχή του παιχνιδιού δυσκολεύονται να ψηφιστούν.

Η Εύη από την άλλη είναι ανένδοτη και δεν θέλει να κάνει ανακωχή μαζί του.

Δείτε το video:

Survivor 2: Δαλάκα: «Πρέπει να κάνουμε έναν απολογισμό γιατί δεν υπάρχει κάθε φορά το ίδιο πάθος»

Survivor 2018: Οι ήττες των διάσημων στο Survivor είναι σερί και αυτό δεν αρέσει στην Κατερίνα Δαλάκα.

Οι διάσημοι χάνουν έδαφος και από την ημέρα που οι μαχητές έχουν πάει στην παραλία τους κάτι έχει συμβεί και οι νίκες έρχονται δύσκολα στην ομάδα.

Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε στην κάμερα και είπε ότι ο καθένας θα πρέπει να κάνει τον απολογισμό του και ν’ αναλογιστεί γιατί χάνουν. Η ίδια κάνει νίκες στα αγωνίσματα, αλλά μόνο οι δικές της δεν αρκούν.

Δείτε το video:

Survivor: Ο Στέλιος Κρητικός “ξεσκεπάζει” τον Χάρο! «Είναι ψέματα όλα, ούτε μια αλήθεια δεν έχει πει»

«Πήγε και έκανε την ανάγκη του εκεί που ξαπλώναμε τα βράδια…».

Ο Στέλιος Κρητικός ξεσπάθωσε κατά του Σώζοντα σήμερα στο Survivor Πανόραμα. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τι δεν είδαμε στο συμβούλιο που αποχώρησε, όσον αφορά τον καβγά τους, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα περιστατικά που έχουν συμβεί στην παραλία των Διασήμων.

«Στο συμβούλιο είδαμε μόνο εμένα να μιλάω και τον Σώζοντα. Πρέπει να σου πω ότι μίλησε και ο Μιχάλης και ο Νάσος και ο Τσίλης και η Κατερίνα… και επιβεβαίωσαν αυτά που είπα! Επίσης μίλησε ο Χάρης και είπε για το περιστατικό που είπα ότι “πες μου έναν λόγο που σε διαβάλλω;” και σηκώνεται και μου γυρνάει την πλάτη και φεύγει. Ο Χάρης ήταν μπροστά. Είπε ο Σώζων στο συμβούλιο ότι άκουσε τον Ηλία που φώναζε κάτι για το ψάρεμα, κάτι ήθελε, ότι άκουσε φασαρία και έφυγε…

Και επιβεβαίωσε ο Χάρης ότι δεν ήταν εκείνη η στιγμή που σου είπε ο Στέλιος, απλά ήταν άλλη στιγμή που σηκώθηκε κι έφυγε για τον Ηλία. Ο κόσμος δεν άκουσε ότι όλα αυτά που έλεγα επιβεβαιώθηκαν από τους ανθρώπους γύρω μου και από την αντίπαλη ομάδα. Και ο Ηλίας επίσης μίλησε και είπε ότι σε καμία στιγμή δεν πνιγόταν και δεν φώναζε. Επίσης μίλησε και η Ντάρια και είπε ότι “ναι, ήρθες και είπες ότι με διαβάλλει ο Μουρούτσος και ο Στέλιος”…», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός.

«Είναι ψέματα όλα αυτά που λέει, ούτε μια αλήθεια δεν έχει πει. Είμαστε όλοι μαζί στη φωτιά και έρχεται ο Σώζων και λέει στην Εύη “σήκω από τη σκιά, θέλω να κάτω εγώ”. Το ξέρεις αυτό; Και σηκώθηκε η Εύη και έκατσε ο Σώζων. Θα σου πω και κάτι άλλο… Εκεί που καθόμασταν το βράδυ και ξαπλώναμε, στον κορμό που λέμε, και ξαπλώναμε και βλέπαμε τα αστέρια και καθόμασταν και κουβεντιάζαμε τα βράδια, ο Σώζων πήγε και έκανε την ανάγκη του».

Survivor: Νέες κατηγορίες Χάρου κατά Σαλταφερίδου – Δαλάκα! «Θέλουν να αποσπάσουν με τέτοιο άσχημο τρόπο…»

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μέσα στην ομάδα κάποια άτομα που κλωτσάνε σπασμωδικά. Το κλίμα που προσπαθούν να καλλιεργήσουν…».

Γι’ ακόμα μία φορά, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος έριξε νέα καρφιά για την Εύη Σαλταφερίδου και όχι μόνο.

«Ένας άνθρωπος που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου, κάνοντας αρνητικές δηλώσεις με κάποια αρνητική συμπεριφορά και να κάνει τους άλλους να πουν “πω πω, τι έγινε…”. Δεν είναι καλό να υπάρχει σε μια ομάδα. Καλό είναι να αγωνίζεται, να προσπαθεί μέσα στους στίβους μάχης για το καλό, για τα έπαθλα, για να πηγαίνουμε όλοι μαζί. Κάτι τέτοιες δηλώσεις δεν κάνουν καλό γιατί τις σκεφτόμαστε και στερούν οξυγόνο από τον εγκέφαλό μας.

Δεν θα ήθελα να επεκταθώ παραπάνω σε αστήριχτους χαρακτηρισμούς που πετάνε στον αέρα κορίτσια που θέλουν να αποσπάσουν με τέτοιο άσχημο τρόπο την προσοχή επάνω τους. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μέσα στην ομάδα κάποια άτομα που κλωτσάνε σπασμωδικά. Το κλίμα που προσπαθούν να καλλιεργήσουν είναι να πάμε καρφί στο συμβούλιο, αφού χάσουμε ένα αγώνισμα ασυλίας, το οποίο δεν έχουμε καν παίξει. Αλλά οι προσπάθειές τους εδώ και δύο μέρες είναι πάρα πολύ έντονες», είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

«Δεν πιστεύω ότι αυτό το κλίμα θα φτιάξει ποτέ. Όταν δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν, δεν θα συνεννοηθούν κάποια στιγμή διά μαγείας. Απλά όπως και προηγουμένως συνεχίζαμε και κερδίζαμε τα παιχνίδια έχοντας προβλήματα, έτσι μπορούμε να κάνουμε και τώρα. Αρκεί ο Σώζων να δεχτεί ότι εγώ προσωπικά δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του, ούτε αυτός μαζί μου.

Οπότε να τελειώνει εκεί το θέμα και να μην έχουμε περαιτέρω εκνευρισμούς γιατί χωρίς λόγο χαλάμε το κλίμα της ομάδας. Είμαι 1.000.000% σίγουρη ότι κάτι θα γίνει πάλι τελευταία στιγμή και θα επηρεάσει εμένα τουλάχιστον. Νομίζω ότι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα να σκέφτομαι, από το τι θα πει ο Σώζων ή τι θα κάνουμε πριν το αγώνισμα, αν εκνευριστεί ο Σώζων», είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

Δείτε όλα όσα είπαν οι δύο παίκτες…

Παράλληλα σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες και οι παίκτες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Οι πρώτες ίντριγκες έχουν εμφανιστεί και το σίγουρο ειναι ότι μας περιμένει πολλή δράση!

Σήμερα λοιπον θα δούμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα στο οποίο θα πέσουν κορμια.

Η ένταση κορυφώνεται και σύμφωνα με τα τελευταία νέα νικητές θα ειναι Οι Μαχητές Και Το Σκορ 10-8!

Το μαθαίνετε πρώτοι από εμάς και για αυτό σας το ανακοινώνουμε με κάθε επιφύλαξη!

Αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο!

Related posts

Αλέξανδρος Παρθένης για τα παιδιά της συντρόφου του: «Τα έχω σαν δικά μου. Τα μεγαλώνω και να τα νοιάζομαι»

«Φοβάμαι πολύ για τον γιο μου»: Η εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου και η περιπέτεια με τον καρκίνο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει: «Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να πάω σε ριάλιτι και είπα όχι»