Survivor ΕΚΤΑΚΤΟ Spoiler Ελλάδα-Ρουμανία: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής! Αυτή η Ομάδα κερδίζει και Αυτό ειναι το Απιστευτο Τελικό Σκορ!

Η εξομολόγηση της Όλγας Φαρμάκη: «Τον τελευταίο μήνα πριν την αποχώρηση μου από το Survivor…»

Η Όλγα Φαρμάκη εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor.

Στο Survivor ήρθε κοντά με τις συμπαίκτριες της, αλλά είχε και τις δικές της προσωπικές στιγμές. Στιγμές που ήθελε να απομονωθεί και να κάνει τον απολογισμό της. «Πέρασα πολύ χρόνο με τον εαυτό μου. Ήταν πολύτιμος, διότι σκέφτηκα πολλά πράγματα: Για εμένα την οικογένεια μου, τη ζωή μου αλλά και τα όρια που έχω απέναντι σε ορισμένες συνθήκες. Ήταν νομίζω κάτι απόλυτα υγιές», αναφέρει η Όλγα Φαρμάκη στον Μαρίνο Βυθούλκα και στο περιοδικό People.

Η Όλγα Φαρμάκη ήταν μια από τους παίκτες του Survivor που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι, έπειτα από πολλές σκέψεις και στιγμές απομόνωσης από την ομάδα.

«Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο μήνα πριν από την αποχώρηση μου άρχισα να αισθάνομαι πως ασφυκτιώ. Ήταν λες και ήμουν κλεισμένη σε μια γυάλα. Είχα χάσει την αίσθηση της ελευθερίας, ενώ μου έλειπε η επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους. Είναι κάτι που συνέβη και σε άλλα παιδιά. Η παραγωγή όντως το γνώριζε, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως από την αρχή μέχρι και τη στιγμή που αποχώρησα οι άνθρωποι της Acun Medya ήταν δίπλα μας.

Survivor: Συγκλονίζει η Όλγα Φαρμάκη! «Μέσα σε μια νύχτα άσπρισαν τα μαλλιά μου»

Προσωπικά, δεν με πείραξαν καθόλου οι αντίξοες συνθήκες διαβίωσης. Εξάλλου, μετά το πρώτο δίμηνο ο οργανισμός συνηθίζει, σαν μια μηχανή που προσαρμόζει τη λειτουργία της στα δύσκολα.

Οι λόγοι που αποχώρησα ήταν καθαρά ψυχολογικοί. Ένιωσα πως δεν είχα λογο να υπομένω μια τόσο δύσκολη κατάσταση ό,τι και να κέρδιζα στο τέλος.

Αν ήταν άλλος ένας μήνας ή έστω δύο, μπορεί να έλεγα «θα κάνω υπομονή», πήγαινε μέχρι τέλους, αλλά υπήρχε πολύς καιρός μετά και ήξερα πως δεν θα αντέξω ψυχολογικά.»

Survivor 2: Απόψε Αντιμετωπίζουν οι Έλληνες τους Σκληροτράχηλους Ρουμάνους και το Αποτέλεσμα Είναι…

Απόψε το βράδυ, οι Διάσημοι και οι Μαχητές γίνονται, για ακόμα μία φορά, ένα για να αντιμετωπίσουν μία σκληροτράχηλη ομάδα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, οι παίκτες της ελληνικής ομάδας κάνουν όλες τις στρατηγικές κινήσεις που χρειάζονται για να αντιμετωπίζουν με αποφασιστικότητα τους αντιπάλους τους.

Απόψε το βράδυ, για ακόμα μία φορά θα δώσουν στον αγωνιστικό στίβο τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη. Θα δείτε στο παρακάτω βίντεο τα σχόλια της Κατερίνας Δαλάκα η οποία επιλέγει τις γυναίκες που θα μπορούσαν να είναι καλές μαχήτριες μέσα στον στίβο.

Δείτε το παρακάτω τρέιλερ…

Ελλάδα vs Ρουμανία αύριο στις 21:00 ? . #SurvivorGR #skaitvchannel #skaitv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Survivor 2 Βίντεο Αποκάλυψη: Όταν η Κατερίνα Δαλάκα Έτρεχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σαν Σύφουνας!

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι… σύφουνας μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Survivor όμως και πριν από το παιχνίδι επιβίωσης, κατατρόπωνε τις αντιπάλους της με μοναδική μαεστρία, ειδικά όταν τις αντιμετώπιζε στον στίβο.

Μόλις πέρυσι, η όμορφη παίκτρια των Διασήμων είχε «κατέβει» σε αγώνες στίβου για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και εκπροσώπησε επάξια την χώρα μας στον τελικό γυναικών στα 400 μέτρα μετ’ εμποδίων.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Κατερίνα είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Απολαύστε την επί αγωνιστικού χώρου…

Απίστευτος Σάλος! Είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα Πριν Τις Πλαστικές και Πάθαμε Πλάκα! Τρομερή διαφορά με το Πριν και Τώρα!

Το Survivor 2 συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, και όπως είναι φυσικό η αγωνία των τηλεθεατών έχει κορυφωθεί! Βέβαια τις τελευταίες μέρες, υπάρχει ένα άλλο γεγονός το οποίο και απασχολεί τους τηλεθεατές.

Αυτό, δεν είναι άλλο από την εμφάνιση της Κατερίνας Δαλάκα και την τεράστια αλλαγή. Η όμορφη αθλήτρια έχει πρηστεί με αποτέλεσμα το διαδίκτυο να αναρωτιέται τι της έχει συμβεί.

Το γεγονός σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» και από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία είπε ότι το πρήξιμο οφείλεται στο γνωστό θέμα με τα γυναικολογικά και τις ορμόνες που συσσωρεύονται. Πολύς χαμός γίνεται τελευταία για το τι έχει αλλάξει στην εμφάνιση της. δειτε πως ηταν πριν ‘πειραξει’ το προσωπο της

Δείτε πως ήταν πριν ακουμπήσει το πρόσωπο της:

Δείτε πως είναι τώρα:

Όπως τον παλιό καλό καιρό 7 βαθμούς ! ?⛷❄️ παμε

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) στις

I don’t stop when I’m tired. I stop when I’m done ! #sunday#motivation#athletics#focus#dedicated#passion#adidas#adidasgr#stoiximangr#polarm430#polargr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) στις

Monday is the day to be back at your passion ?♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) στις

Thank you all ❤️ happy name day to me

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) στις

My other half? #dalaka#dalakakijunior

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) στις

Δεν θα χρειαστώ κανέναν στα εύκολα που δεν ήταν εδω στα δύσκολα ? #adidasgr#stoiximangr#iroes#polar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) στις

Οι πρώτες ίντριγκες έχουν εμφανιστεί και το σίγουρο ειναι ότι μας περιμένει πολλή δράση!

Σήμερα λοιπον θα δούμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα στο οποίο θα πέσουν κορμια.

Η ένταση κορυφώνεται και σύμφωνα με τα τελευταία νέα νικητές θα ειναι οι Ελλάδα Με Σκορ 10-7!

Το μαθαίνετε πρώτοι από εμάς και για αυτό σας το ανακοινώνουμε με κάθε επιφύλαξη!

Αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο!

Related posts

Μελέτης Ηλίας: “Πάω στο μάρκετ και ντρέπομαι να κοιτάξω τις εκπτώσεις, νομίζουν πως οι ηθοποιοί είμαστε ζάπλουτοι”

Αληθινή ιστορία: Γλίτωσε από τους Ταλιμπάν και έριξε ροδοπέταλα στην εικόνα της Παναγίας από το ελικόπτερο του

Σούσουρο με τις φωτο, με μπικίνι πάνω στο σκάφος: Έτσι είναι το σώμα της Στεφανίδου στα 54 χωρίς ρετούς