Survivor ΕΚΤΑΚΤΟ Spoiler: Ανατροπή: Θα Γίνει Χαμός! Δείτε Ποιοι Κερδίζουν Και θα Πάθετε Πλάκα Με το Τελικό Σκορ!

Survivor 2: Έξαλλος ο Χάρης με τον Ηλία: «Ο Πάνος τι είναι; Η κολλητούλα του;»

Survivor 2018: Χαμός στον Άγιο Δομίνικο με ατάκες που θα… συζητηθούν.

Μετά το Συμβούλιο του νησιού και όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στον Ηλία Γκότση και τον Χάρη Γιακουμάτο, λίγο ή πολύ όλοι πήραν θέση.

Όταν οι παίκτες και των δυο ομάδων επιστρέψανε στις παραλίες τους σχηματίσανε πηγαδάκια και συζήτησαν όλα όσα ειπώθηκαν. Ο Χάρης Γιακουμάτος μάλιστα τα έβαλε και με τον Πάνο και είπε μεταξύ άλλων: «Ο Πάνος τι είναι; Η κολλητούλα του;».

Θέση πήρε και ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης και η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξά. Κάποια στιγμή ο Χάρης προσέγγισε την Ντάρια για να την ρωτήσει τι πραγματικά πιστεύει ότι έχει συμβεί και εκείνη ενοχλημένη δεν ήθελε να πάρει θέση και τον απέφυγε.

Δείτε λίγο πιο κάτω τα βίντεο που ακολουθούν.

Survivor: Έξαλλοι Γιακουμάτος – Τσεπάνης με Γκότση! «Έχω μάθει να μιλάω παντελόνατα εγώ…»

Δείτε όλα όσα έγιναν στην παραλία!

Το χθεσινό μπάχαλο που έγινε στο συμβούλιο του Survivor δεν θα μπορούσε να μην συζητηθεί σήμερα στην παραλία. Οι Διάσημοι στη μία πλευρά της παραλίας, οι Μαχητές στην άλλη πλευρά, και θέμα συζήτησης ο καβγάς. Οι μεν κατηγορούσαν τους δε και το ανάποδο φυσικά! Οι Χάρης Γιακουμάτος και Κωνσταντίνος Τσεπάνης ήταν έξαλλοι με τη συμπεριφορά του Ηλία Γκότση, ενώ με τα όσα εξέφρασαν συμφώνησαν και οι Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα Μεταξά.

«Ακούσαμε ότι μπαίναμε ανάμεσα στη σχέση του Νικόλα και του Ηλία και γι’ αυτό δεν ήταν φίλοι τόσο καιρό. Το θεωρώ υποτιμητικό για την προσωπικότητά τους και δυστυχώς εγώ έχω μάθει να μιλάω παντελονάτα. Δεν ξέρω πώς έχουν μάθει αυτά τα παιδιά, αλλά εγώ έχω μάθει να μιλάω παντελονάτα. Και όταν πρόβλημα με έναν άνθρωπο, τον πιάνω και του λέω “αδερφέ, έχω αυτό το πρόβλημα μαζί σου γι’ αυτόν και γι’ αυτόν το λόγο”.

Δεν βάζω ούτε τον Πάνο να πάει να μιλήσει, ούτε τον άλλον κολλητούλη μου να μιλήσει, ούτε κανέναν άλλον. Γίνεται ο Ηλίας να θέλει να μιλήσει στη Μελίνα και να στέλνει τον Πάνο; Ο Πάνος τι είναι; Η κολλητούλα του που είναι στο δημοτικό και στέλνει την κολλητούλα του να πάει να μιλήσει; Πράγματα που δεν στέκουν σε ενήλικες ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Γιακουμάτος.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν και από τις δύο πλευρές στο Survivor…

Survivor 2: Ξέσπασε η Μελίνα για όσα είπε η Ροδάνθη: «Είναι σαν να με μειώνεις…»

Survivor 2018: «Είναι μέσα στο παιχνίδι επειδή εγώ έτρεχα και έφερνα νίκες στους αγώνες για τις ασυλίες» είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά για την Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί. Πέταξε τα καρφιά της και για το γεγονός ότι τόσους μήνες δεν έπαιζε με διάφορες δικαιολογίες. Έλεγε για παράδειγμα ότι δεν μπορεί να τρέξει επειδή φεύγουν οι φακοί της.

Και η Κατερίνα Δαλάκα υπερασπίστηκε στην Μελίνα και τα «έχωσε» και εκείνη στην Ροδάνθη. Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

“Τώρα βγαίνει ο χαρακτήρας της. Δεν ζήτησε συγγνώμη. Έχει έρθει εδώ και κάνει διακοπές. Πλέον το λένε όλοι” συνέχισε αργότερα η Μελίνα.

Survivor 2: Βγήκαν όλα στη φόρα. Τα «καρφιά» του Γκότση για το Γιακουμάτο και η απάντηση

Survivor 2018: Αλλάξανε ομάδες και βγήκανε πράγματα στην φόρα που τα ακούσαμε για πρώτη φορά.

Ο Ηλίας Γκότσης αφού μίλησε πρώτα για την Μελίνα Μεταξά και εξήγηση τι ήταν αυτό που τον έχει ενοχλήσει στην συμπεριφορά της, στην συνέχεια είπε ότι υπήρξαν άτομα που έφυγαν από τους Μαχητές και πλέον υπάρχει ηρεμία.

Τα «καρφιά» του πήγαιναν στον Χάρη Γιακουμάτο και εκείνος το κατάλαβε και ζήτησε από τον Ηλία να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί για να μπορέσει να του απαντήσει. Και εκεί ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις.

Δείτε λίγο πιο κάτω τα βίντεο που ακολουθούν με όλα όσα ειπώθηκαν στο Συμβούλιο.

Survivor: Μπάχαλο έγιναν στο συμβούλιο! Γκότσης κατά Μεταξά – Γιακουμάτου…

Με απογοήτευσε η Μελίνα! Στον αγώνα μου έκανε μια χειρονομία…»
Η αναδιάρθρωση των δύο ομάδων του Survivor έχει αλλάξει εντελώς το κλίμα για αρκετούς παίκτες. Κάποιοι που ήταν φίλοι δεν έχουν ξαναμιλήσει… Άλλοι που ήταν ορκισμένοι εχθροί ήρθαν κοντά, ενώ κάποιοι είναι πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη Αυτό είναι, άλλωστε, το Survivor! Το παιχνίδι των ανατροπών, που δεν ξέρεις τι θα ξημερώσει στη συνέχεια.

Χθες το βράδυ, λοιπόν, οι δύο νέες ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού! Εκεί οι παίκτες είχαν την… ευκαιρία να πουν όλα τους τα παράπονα που δημιουργήθηκαν μετά τις αλλαγές!

Ο Ηλίας Γκότσης ήρθε σε αντιπαράθεση με την Μελίνα Μεταξά, ενώ στη συνέχεια έριξε τα “καρφιά” του στον Χάρη Γιακουμάτο. Ο τελευταίος, μάλιστα, δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και του απάντησε με το κλίμα να γίνεται λίγο εκρηκτικό.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του Survivor…

Survivor: “Πάγος” μεταξύ Σαλταφερίδου – Δαλάκα! «Με πείραξε γιατί είχαμε καλές σχέσεις»

«Δεν μπορώ εγώ να σπαταλήσω χρόνο, γέλια και χαρές, σε ηλιοθεραπεία και σε τέτοια και να μην…».
Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor η Εύη Σαλταφερίδου εξέφρασε την ενόχληση που έχει τις τελευταίες ημέρες με την Κατερίνα Δαλάκα.

«Κι εμείς αλλάξαμε καλύβα, αλλά μία κίνηση προς την άλλη μεριά την κάναμε. Εμένα με έχει ενοχλήσει. Δεν είμαι νευριασμένη, αλλά με πείραξε γιατί είχα καλές σχέσεις με κάποια άτομα. Θα κάνεις κίνηση μία, δύο, τρεις φορές, αλλά μετά από ένα σημείο νομίζεις ότι ενοχλείς ή ότι άλλαξε κάτι. Ναι, προφανώς και μιλάω για την Κατερίνα», είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

«Από τις τρεις μέρες που έχουν αλλάξει οι ομάδες, τη μία μέρα τα παιδιά έλειπαν εντελώς από την παραλία. Τη δεύτερη λείπαμε εμείς στην επικοινωνία και δεν έχουμε ακόμα κάτσει. Και είναι λογικό με τη Μελίνα, τη Βιργινία, τον Χάρη και τον Κωνσταντίνα να οργανωθούμε…

Εννοείται ότι με την Εύη έξω από το παιχνίδι θα είμαστε κάθε μέρα μαζί. Αλλά δεν μπορώ εγώ να σπαταλήσω χρόνο, γέλια και χαρές, σε ηλιοθεραπεία και σε τέτοια και να μην δώσω χρόνο στην ομάδα αυτή που πρέπει να γίνει πολύ δυνατή», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε όσα είπαν Σαλταφερίδου – Δαλάκα στο Survivor…

Survivor Πανόραμα: Δρυμωνάκος: «Η μετακίνηση τους έκανε μπάχαλο. Το βλέπουν ατομικά»

Στην εκπομπή Suvivor Πανόραμα φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Γιάννης Δρυμωνάκος

Ο πρώην παίκτης της ομάδας των Διασήμων, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την ανταλλαγή παικτών στις δυο ομάδες.

«Η μετακίνηση στις δύο ομάδες τους έκανε μπάχαλο αλλά πιθανών ο καθένας να το βλέπει ατομικά πια. Ίσως έχουν αρχίσει να σκέφτονται πως τελειώνει το παιχνίδι(…). Βλέπω τον Νάσο πιο χαρούμενο στη νέα ομάδα κι εγώ σαν φίλος χαίρομαι που είναι πιο χαρούμενος», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Στέλιος Κρητικός: Τον ρώτησαν αν έκλεψαν φαγητό στο Survivor! Η αινιγματική του απάντηση…

Δείτε τι είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης!

Στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος μίλησε για το Survivor και απάντησε με… γρίφο, όταν ρωτήθηκε αν έκλεψαν φαγητό.

Υπάρχει παρασκήνιο στο Survivor; Κλέψατε φαγητό;
Οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ αυστηρές και δεν μας επέτρεπαν τίποτε από όλα αυτά. Βέβαια, το προσπαθήσαμε, αλλά τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα και περιορισμένα σε σχέση με πέρυσι, γιατί υπήρχαν πάρα πολλοί φρουροί. Λογικό είναι να προσπαθήσεις να κλέψεις φαγητό όταν πεινάς και μυρίζεις τροφή κάπου εκεί έξω. Όμως, από το να το αισθανθείς μέχρι να το αποκτήσεις υπάρχει μεγάλη απόσταση. Εμείς φτάσαμε στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό. Δεν χρειάστηκε, δηλαδή, να κλέψουμε γιατί μπορεί και να μας πρόλαβαν. Δεν θα σου πω τι έγινε ακριβώς, γιατί μου αρέσει να παίζω με γρίφους.

Παράλληλα σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες και οι παίκτες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Οι πρώτες ίντριγκες έχουν εμφανιστεί και το σίγουρο ειναι ότι μας περιμένει πολλή δράση!

Σήμερα λοιπον θα δούμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα στο οποίο θα πέσουν κορμια.

Η ένταση κορυφώνεται και σύμφωνα με τα τελευταία νέα νικητές θα ειναι οι Μαχητές Και το Σκορ 10-7!

Το μαθαίνετε πρώτοι από εμάς και για αυτό σας το ανακοινώνουμε με κάθε επιφύλαξη!

Αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο!

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»