Survivor Διαρροή Τώρα: Πέφτουν Κορμιά και Ανάβουν τα Αίματα! Όλα Όμως Δείχνουν Πως Αυτοί Είναι το Μεγάλο Φαβορί για τη Νίκη!

ι Μαχητές, μετά την αποχώρηση της Ροδάνθης, μπήκαν ανανεωμένοι στον χθεσινό στίβο μάχης του Survivor και κέρδισαν το έπαθλο, κάνοντας την ανατροπή. Από την άλλη πλευρά, οι Διάσημοι φαίνονται αποφασισμένοι να γυρίσουν στις νίκες.

Όπως φαίνεται και στο trailer του σημερινού επεισοδίου, το έπαθλο που θα διεκδικήσουν οι παίκτες θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό, αφού θα σύμφωνα με τον Σάκη Τανιμανίδη θα είναι ένα έπαθλο εμπειρίας. Το αγώνισμα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και κουραστικό, ενώ δεν θα λείψουν και οι εντάσεις. Μια κίνηση του Γιάννη Τσίλη στον Νικόλα Αγόρου θα είναι αρκετή για να ξεσπάσει καβγάς ανάμεσα στους δυο παίκτες.

Καθως πλησιαζουμε προς το τελος τα αιματα αναβυν και οι μαχες γινονται ολο και πιο απαιτητικες.
Πεφτουν κορμια και στο σημερινο αγωνισμα αφου η αψιμαχιες δειχνουν πως προκειται για μια σκληρη μαχη.
Συμφωνα ομως με τις πρωτες διαρροες και τα δεδομενα που κυκλοφοροουν εως τωρα το μεγαλο φαβορι ειναι οι διασημοι.
Όμως οπως πάντα θα μάθετε πρωτοι απο εμας την σιγουρη διαρροη και το μονο που περιμενουμε ειναι να επιβεβαιωθει αποψε με νεο σποιλερ.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”