Survivor ΔΙΑΡΡΟΗ: Μεγάλες Ανατροπές – Αυτοί κερδίζουν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας!

Survivor spoiler: Κίνηση ματ από τον Ατζούν και την παραγωγή, ο οποίος έχει καταφέρει τις τελευταίες μέρες να τελειώσει τις διαρροές, όσο αυτό γίνεται βέβαια!

Έχετε παρατηρήσει τελευταία μια αστάθεια στα spoils του Survivor, όχι μόνο από εμάς αλλά και από τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και άλλες ιστοσελίδες! Τι πραγματικά συμβαίνει; Φυσικά εμείς δεν φέρουμε κάποια ευθύνη σ’ όλο αυτό και προσπαθούμε μέχρι και την τελευταία στιγμή να σας έχουμε το σίγουρο spoil!

ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Τι κάνει ο Ατζούν; Διαρρέει εσκεμμένα ψεύτικα spoil και όχι απλά μόνο ψεύτικα αλλά και… διπλά! Δηλαδή σε μισούς μπλε, σε μισούς κόκκινοι! Έχει ανθρώπους που μεταφέρουν σε διάφερα sites λάθος πληροφορίες για τους νικητές, κυρίως της ασυλίας! Εκεί έχει παρατηρηθεί η μεγαλύτερη αστάθεια στο spoil!

Ο Τούρκος παραγωγός μ’ αυτό τον τρόπο προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στις διαρροές ώστε να έχουν ακόμα μεγαλύτερη αγωνία τα αγωνίσματα!

Θα τα καταφέρει; Δύσκολα διότι φέτος πολλά τα διαρρέουν και οι παίκτες! Πως; Θα σας ενημερώσουμε σε πολύ λίγο με τρομερό αποκλειστικό θέμα από τον Άγιο Δομίνικο!

Νικητές: ΜΠΛΕ (αβέβαιο πολύ και το σημερινό spoil δυστυχώς, ο ΣΚΑΙ προσπαθεί να διαρρεύσει λάθος πληροφορίες για να υπάρχει ενδιαφέρον και μεγαλύτερη τηλεθέαση οπότε κρατήστε πολλές επιφυλάξεις)

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»