Survivor ΔΙΑΡΡΟΗ: Αυτοί κερδίζουν το αυριανό αγώνισμα επάθλου!

Survivor trailer 31/01: Η αγωνία συνεχίζει να βρίσκεται στο κατακόρυφο για το Survivor, με τη Μαριπόζα να μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρηση, ενώ στο αγώνισμα φαίνεται πως θα υπάρξει σοκαριστικός τραυματισμός, λίγο μετά την έλευση δύο νέων παικτών.

Η κατάσταση για την Έλενα Κρεμλίδου φαίνεται πως γίνεται εξαιρετικά δύσκολη, με την ίδια να μη βιώνει τις καλύτερες μέρες της στην παραλία των «Μπλε». Η ίδια θεωρεί πως έχουν δημιουργηθεί και πάλι υποομάδες στην καλύβα, με την ομάδα της μάλλον να μη συμφωνεί ιδιαίτερα και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να την «κατακεραυνώνει».

Survivor trailer 31/01: Οι δύο νέοι παίκτες και ο τραυματισμός της Σοφίας
Την ίδια στιγμή, οι δύο ομάδες παλεύουν για το έπαθλο, σε ένα αγώνισμα που αναμένεται να προσφέρει συγκινήσεις. Δύο παίκτες θα εμφανιστούν, ένας για κάθε ομάδα, με τον έναν εξ αυτών να είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. Παράλληλα, όμως, το παιχνίδι θα χαρακτηριστεί από το σοκαριστικό τραυματισμό της Σοφίας Μαργαρίτη.

Η μηχανικός αυτοκινήτων, μάλιστα, διακομίζεται με φορείο στο νοσοκομείο, όπως μπορούμε να διακρίνουμε από το trailer, με την κατάσταση να είναι κρίσιμη για τη συνέχεια της στο παιχνίδι.

Δείτε το trailer:

Αύριο, λοιπόν, έχουμε νέο αγώνισμα. Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  σας αποκαλύπτουμε ότι :

Νικητές: ΜΠΛΕ (1η πληροφορία, μπορεί να αλλάξει μέχρι αύριο)

Πάντα σας μεταφέρουμε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη!

Related posts

«Πάγωσε» τον παίκτη με την ατάκα του ο Αρναούτογλου – «Θα το πω δημόσια, έπρεπε να σε λένε…»

Έγινε γνωστό μετά το θάνατο της: «Δεν μπορούσε να διανοηθεί την τόση δολοπλοκία»

Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Σηκώνω τα χέρια ψηλά, είμαστε στο θέατρο του παραλόγου»