Survivor: Αυτή είναι η αλήθεια για την επίσκεψη της Άννας Μαρίας στο πατρικό του Νίκου

Survivor: Οι μπλε κέρδισαν την Τετάρτη το έπαθλο επικοινωνίας και να μιλήσουν με τις οικογένειές τους, που τους έχουν λείψει τόσο. Ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε μέσω μηνυμάτων με τον αδερφό του και συγκινήθηκε.

Κατά την διάρκεια της επικοινωνίας του με τον αδερφό του, Κωνσταντίνο, εκείνος του αποκάλυψε ότι τους επισκέφτηκε στο χωριό τους στην Κόρινθο η Άννα Μαρία Βέλλη. Ή έτσι τουλάχιστον κατάλαβε.

Όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι, ο Νίκος Μπάρτζης μιλούσε στην κολλητή του, για το εξαιρετικό γαλακτομπούρεκο που φτιάχνει η μητέρα του και ο παίκτης του Survivor μέσα από όσα του είπε ο αδερφός του κατάλαβε πως η youtuber επισκέφτηκε το σπίτι του για να το δοκιμάσει.

Η ίδια η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να πάρει θέση δημόσια για όσα ειπώθηκαν στο Survivor, καθώς δέχτηκε εκατοντάδες μηνύματα.

«Όχι δεν πήγα Κόρινθο, είχα κάνει μια επικοινωνία με τον αδερφό του και είπαμε “κάποια στιγμή να έρθω για το φημισμένο γαλακτομπούρεκο”. Ο Νίκος μάλλον το κατάλαβε αλλιώς. Αν και τώρα το λιγουρεύτηκα», έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη στα instastories, εξηγώντας έτσι τι ακριβώς συνέβη.

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών