Survivor Αποκάλυψη: Ξέσπασε σε κλάμματα η Δαλάκα. Γιατί Τσίλης-Ντάρια επιστρέφουν Ελλάδα [video]

Σε κατάσταση σοκ η Κατερίνα Δαλάκα ξέσπασε σε κλάματα στο Survivor, ενώ Γιάννης Τσίλης και Ντάρια Τουρόβνικ πανηγύριζαν που επιστρέφουν Ελλάδα.

Mετά το τέλος του αγώνα στο Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα ήταν χάλια ψυχολογικά και όπως παραδέχτηκε, ήταν σε σοκ.

Ο λόγος; Η απώλεια της νίκης από την Ντάρια στον τελικό για τη νίκη του επάθλου που ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δει τους δικούς της ανθρώπους. Με το που έχασε από την Ντάρια, η Κατερίνα Δαλάκα ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε μέσα από τα χέρια της μία νίκη καθώς είχε αρκετά σύμβολα στη διάθεσή της. Όπως και να έχει, η πρωταθλήτρια στίβου δεν μπορούσε να συγχωρέσει στον εαυτό της ότι έχασε και ήταν απαρηγόρητη.

Λίγο νωρίτερα, οι παίκτες του Survivor 2 αγωνίστηκαν ατομικά αφού το έπαθλο, το οποίο είναι και ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία του παιχνιδιού επιβίωσης ήταν η επιστροφή τους στην Ελλάδα για να δουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Οι αγώνες ήταν πράγματι πολύ σκληροί με τους άντρες και τις γυναίκες να μονομαχούν σε δύο διαφορετικούς τελικούς. Επρόκειτο για τους αγώνες συμβόλων από τους οποίους αναδείχθηκαν οι πιο μαχητικοί. Τελικά, τη νίκη, στον τελικό των γυναικών που έγινε ανάμεσα στην Ντάρια και την Κατερίνα κέρδισε η πρώτη ενώ στον τελικό των ανδρών αναμετρήθηκαν ο Γιάννης Τσίλης και ο Χάρης Γιακουμάτος και κέρδισε επίσης ο πρώτος.

Τελικά, την επιστροφή για την Ελλάδα πήραν ο Τσίλης και η Ντάρια που θα μείνουν για λίγες μόνο ώρες στην πατρίδα και θα επιστρέψουν και πάλι στον Άγιο Δομίνικο για να συνεχίσουν τους αγώνες τους με την ελπίδα ότι θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού τον προσεχή Ιούλιο διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο.

Οι τέσσερις φιναλίστ των αγώνων, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα πλούσιο γεύμα με τηγανητό κοτόπουλο και τηγανιτές πατάτες.

πηγη

Related posts

Συγκινεί ο Good Job Nicky: «Πολλοί ξέρουν τον Γιάννη Πάριο, εγώ ξέρω απλά τον Γιάννη»

Την τελείωσε με 2 λέξεις: Πυρ και μανία ο Άρης Σοϊλέδης μετά τις δηλώσεις της Ασημίνα

«Τέρατα…»: «Αιχμηρός» Κρατερός Κατσούλης για τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου