Survivor – Αποκάλυψη: Αυτός Είναι ο Πραγματικός Λόγος που ο Ηλίας δεν Έχει Κάνει Ανάρτηση Μετά τη Μεγάλη του Νίκη!

Εντύπωση προκαλεί σε πολλούς το γεγονός ότι ο Ηλίας Γκότσης δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση στα social media μετά τη μεγάλη του νίκη στον τελικό του Survivor 2 το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Ηλίας κατόρθωσε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να πάρει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση, την Κατερίνα Δαλάκα, που από την αρχή του παιχνιδιού είχε κυριαρχήσει ανάμεσα στις γυναίκες αγωνιστικά στον στίβο μάχης.

Ο Ηλίας μέσα από την συμμετοχή του στο παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου και τα μηνύματα που προφανώς θα έχει δεχτεί στα social media του είναι χιλιάδες.

Ποιος ο λόγος όμως που δεν έχει απαντήσει ακόμη σε κανέναν και δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση σχετικά με την νίκη του στο παιχνίδι από την μέρα του τελικού, όπως έκαναν όλοι οι συμπαίκτες του αλλά και οι αντίπαλοι λίγες μέρες μετά την αποχωρησή τους;

Ο Ηλίας λοιπόν λίγο μετά τον τελικό προσπάθησε να ανοίξει το κινητό του για να δει τι έχει συμβεί τόσο καιρό που εκείνος έλειπε στον Άγιο Δομίνικο, όμως μάταια. Ο παίκτης των Μαχητών είχε ξεχάσει τον κωδικό του.

Μετά από πολλές λάθος προσπάθειες, ζήτησε να γίνει ανάκτηση των δεδομένων του, για την οποία χρειάζονται μία με δύο εργάσιμες ημέρες, οπότε μέσα στην εβδομάδα αναμένται η πρώτη ανάρτηση του θριαμβευτή του Survivor 2 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”