Survivor Αποκάλυψη: Αυτό Είπε Πραγματικά ο Αγόρου και Έγιναν Έξαλλοι οι Διάσημοι!

Συγγνώμη ενώπιον όλων ζήτησε ο Νικόλας Αγόρου για τη συμπεριφορά του στο αγώνισμα του Survivor και το twitter πήρε «φωτιά». Ο παίχτης των Μαχητών  πάνω στην ένταση του αγώνα είπε κάτι που μετάνιωσε αργότερα και αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη ενώπιον όλων στο τέλος του αγωνίσματος.

O Νίκος Λοιπόν είπε μια πολύ μεγάλη βρισιά ,βρισιά που δύσκολα την λες όταν υπάρχουν κάμερες για αυτό και οι διάσημοι έγιναν έξαλλοι.

«Θέλω να αναφέρω κάτι ενώπιον όλων. Επειδή κάποια στιγμή σε κάποιον από τους πόντους που έχασα, δεν μου έκανε το χατίρι το μπαλάκι που μπήκε και βγήκε, πάνω στην ένταση και στο πάθος… Όταν επέστρεψε στον πάγκο, η ομάδα μου μου ανέφερε ότι είπα κάτι, το οποίο εμένα δεν με τιμά σαν άνθρωπο. Δεν ήταν βρισιά, ούτε είπα κάτι για να προσβάλλω κάποιον, απλά δεν χαρακτηρίζει εμένα σαν άνθρωπο και δεν με τιμά. Οπότε, ενώπιον όλων θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτό», είπε ο Νικόλας Αγόρου.

Όπως καταλαβαίνεις, από τη μεριά τους οι διάσημοι έδειξαν επιείκεια με την Μελίνα, όμως, να μην δέχεται με χαρά αυτήν τη συγγνώμη, όπως αποδείχτηκε αργότερα στην  συνέντευξή της.

Και όπως καταλαβαίνεις, το twitter διχάστηκε με πολλούς να τρολάρουν τον Αγόρου και άλλους να τον στηρίζουν…

Πηγή: tlife.gr

Related posts

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”

Καταπέλτης ο Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος με την Μαρίνα Σάττι: «Ποιον ταπώνεις; Όταν είσαι με κρατικά χρήματα, πρέπει να έχεις σεβασμό»