Survivor Αποχώρηση Χατζίδου: Φτύσιμο Σπυροπούλου, σπέκουλα Δρυμωνάκου, ράκος Ξένια [video]

Πώς αποχώρησε η Ελένη Χατζίδου από το Survivor, γιατί «έφτυσε» τη Σπυροπούλου και έκανε σπέκουλα στον Δρυμωνάκο;

Τρίτη και φαρμακερή υποψηφιότητα για την Ελένη Χατζίδου, η οποία βρίσκεται εκτός Survivor.

Δύο φορές την στήριξε το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο, αυτή τη φορά έδειξε αλλού την προτίμησή του. Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές και έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Γιάννης Δρυμωνάκος ήταν οι «τυχεροί» της εβδομάδας, καθώς το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να τους κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο.

Εντύπωση έκανε η αδιάφορη στάση της Ελένης Χατζίδου όταν πήγε να την αγκαλιάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Να φας τώρα» της είπε η ξανθιά παρουσιάστρια, με την Ελένη Χατζίδου να την «φτύνει» ελαφρώς γυρνώντας το κεφάλι προς τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Πριν φύγει όμως, η Ελένη Χατζίδου έκανε τρελή σπέκουλα στον Γιάννη Δρυμωνάκο, λέγοντας πως είναι χαρούμενη που τουλάχιστον μένει αυτός.

Η Ξένια τέλος, που δέχτηκε σφοδρή επίθεση από τους συμπαίκτες της για την επιλογή της να ψηφίσει Δρυμωνάκο, ήταν ένα ράκος και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της για την αποχώρηση Χατζίδου. Ίσως βέβαια και να σκεφτόταν τι θα επακολουθούσε στην καλύβα μετά το συμβούλιο…

Δείτε βίντεο με την αποχώρηση Χατζίδου από το Survivor:

Πηγή

Related posts

Εξομολόγηση ψυχής από το Νίκο Γαλανό: «Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου» (video)

Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι»

«Εγώ γκαντέμης;»: Viral έγινε ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok & οι απανωτές αντιδράσεις