Survivor All Star Τελικός: Νικητής ο Σάκης Κατσούλης

Το σήκωσε και αυτό ο Σάκης Κατσούλης!

Σάκης Κατσούλης ή Νίκος Μπάρτζης; Η ερώτηση απαντήθηκε με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

Πέρασαν έξι ολόκληροι μήνες για να φτάσουμε στον αποψινό μεγάλο τελικό reality επιβίωσης με έπαθλο για τον νικητή επιπλέον 100.000 ευρώ από το ποσό που είχε συμφωνήσει για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο κάθε εβδομάδα.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλοι οι παίκτες από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα ήταν πάρα πολλές. Ειδικά για τους δύο φιναλίστ, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη που έτυχε να βρίσκονται στο παιχνίδι από την day 1.

Οι προκλήσεις πάρα πολλές, η ανάγκη για επιβίωση πιο έντονη από ποτέ και οι πειρασμοί χιλιάδες. Όμως, οι δύο παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στο Γαλάτσι και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο και έμειναν προσηλωμένοι στο στόχο τους προκειμένου να τον πετύχουν.

Οι απόψεις τις τελευταίες μέρες ήταν πολλές. Κάποιοι έλεγαν πως ο Σάκης Κατσούλης δεν θα κατάφερνε να πάρει για δεύτερη φορά έπαθλο μετά τη νίκη του το 2021. Ο ίδιος βέβαια ήθελε να καταρρίψει κάθε προγνωστικό και να αποδείξει πώς εφόσον το είχε κάνει μία φορά, μπορούσε να το ξανακάνει.

Και το έκανε.

Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”