Survivor All Star: Με δακρυσμένα μάτια εμφανίζονται οι διαγωνιζόμενοι ύστερα από ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έκανε τους παίκτες του Survivor All Star να δακρύσουν και αναμένουμε να δούμε με αγωνία τι έπεται να συμβεί στο ριάλιτι επιβίώσης.

Ημέρα τρίτη στον Άγιο Δομίνικο και μετά το αποψινό επεισόδιο (10/1) τίποτα δεν θα είναι ίδιο για τους Survivors. Δυο αγώνες ασυλίας μέχρι στιγμής. Διάσημοι και μαχητές πορεύονται παράλληλα αφού το σκορ μέχρι σήμερα είναι 1-1. Η μάχη για την τρίτη ασυλία θα δοθεί το βράδυ και σας έχουμε αποκαλύψει από νωρίς το πρωί ποια θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει.

Οι κόντρες, η ένταση και οι αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν από το σημερινό επεισόδιο, ως συνήθως. Απόψε, όμως, θα ανακοινωθεί κάτι που εμείς σας γράφουμε εδώ και μέρες. Μπορεί η Τετάρτη να είναι η ημέρα της αποχώρησης αλλά σήμερα ένας παίκτης θα φύγει οικειοθελώς. Η πρώτη αποχώρηση από το νησί δεν θα είναι εξαιτίας του κοινού αλλά λόγω μιας προσωπικής απόφασης. Ένας από τους συμμετέχοντες φαίνεται πως δεν αντέχει, έχει φτάσει στα όριά του.

Οι Survivors λιγοστεύουν

Το όλο θέμα θα διαδραματιστεί στο συμβούλιο του νησιού. Ένα πρόσωπο περνάει δύσκολα τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Ο Γιώργος Λιανός θα περιμένει την απάντησή του: Θα μείνει ή θα φύγει; Θα φύγει! Το ξέρουμε ήδη και ξέρουμε και ποιος θα είναι ο παίκτης αυτός. Εμείς σας το δώσαμε πρώτοι. Η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο δεν πέφτει ποτέ έξω, χρόνια τώρα.

Δείτε το trailer:

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”