Survivor All Star: Αυτός είναι ο νικητής – Τι λένε οι εκτιμήσεις για Μπάρτζη και Κατσούλη

Έχουν περάσει έξι μήνες από την ημέρα που ξεκίνησε το Survivor All Star, το οποίο απόψε φτάνει στο τέλος του. Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 21:00 στο Γαλάτσι και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΣΚΑΪ.

Το ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώνεται με τον νικητή του Survivor 2021, Σάκη Κατσούλη, και έναν παίκτη από τον ίδιο κύκλο, τον Νίκο Μπάρτζη, να είναι αυτοί που διεκδικούν το τρόπαιο και τις 100.000 ευρώ.

Τα χρήματα, βέβαια, που έχουν εξασφαλίσει αμφότεροι είναι ήδη αρκετά. Ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός, προϊδέασε το κοινό για εκπλήξεις ενώ όλοι αναζητούν το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Αυτός είναι ο νικητής

Στον ημιτελικό του Survivor All Star τη Δευτέρα (10/7), πρώτος αποχώρησε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης που αναμετρήθηκε σε ψηφοφορία με τον Νίκο Μπάρτζη. Στη συνέχεια, ο φιναλίστ μπήκε στη δεύτερη ψηφοφορία της βραδιάς με αντιπάλους τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η τελευταία αποχώρησε κι έτσι προέκυψε η τελική δυάδα.

Οι εκτιμήσεις, πάντως, αναφέρουν πως ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο νικητής του Survivor All Star επειδή στη χθεσινή ψηφοφορία ήταν πρώτος με διαφορά από τον δεύτερο, Σάκη Κατσούλη.

Αυτό το δεδομένο, βέβαια, μπορεί να αλλάξει αν οι φαν του νικητή του 2021 συσπειρωθούν και κάνουν την ανατροπή στην τελική ψηφοφορία. Σε κάθε περίπτωση, αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα πληροφορηθούμε τον νικητή του Survivor All Star.

Related posts

«Κάγκελο» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παικταράς του Εκατομμυριούχου έχασε μέσα από τα χέρια του 30.000€!

Σοκάρει η Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»

Ξαφνικά «χιόνια» στο ΜEGA: Έπεσε… μαύρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων!