Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Μαρία μετά την ήττα

Έξαλλη ήταν η τριάδα της μπλε ομάδας με την απόδοση της νέας κλίκας στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, τονίζοντας πως παρά τις δηλώσεις, ότι θα αγωνιζόταν με όλες τις δυνάμεις της, εν τέλει έμεινε στα λόγια, ενώ η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα.

Η αλήθεια είναι, ότι στο τελικό 10-4, με το οποίο νίκησαν οι «Κόκκινοι», οι πόντοι των «Μπλε» ήρθαν μόνο από την Άννα Μαρία και τον Νίκο, με τους υπόλοιπους να χάνουν κατά κύριο λόγο με χαρακτηριστικά ευκολία στα υπόλοιπα ματσαρίσματα, ενδεχομένως από εκδίκηση για αντίστοιχη τακτική της τριάδας στο παρελθόν.

Ο Τζέιμς, άλλωστε, όταν το είχε κάνει δεν είχε δηλώσει στενοχωρημένος με την ήττα, θέλοντας να στείλει για αποχώρηση Αλέξη και Κρις. Ο καβγάς του Αλέξη με τον Νίκο, όμως, ήταν πολύ πρόσφατος και η Άννα Μαρία «ξέσπασε», λέγοντας πως «κοροϊδεύουν τον κόσμο λέγοντας για τη στρατηγική και τις καραγκιοζιές», θεωρώντας πως κάνουν τα ίδια.

Από την πλευρά της, πάντως, η νέα κλίκα συγκεντρώθηκε και τονίστηκε, ότι δεν πρέπει να απαντήσουν σε προκλήσεις.

Το ξέσπασμα της Άννας Μαρίας μετά τον αγώνα στο Survivor 4

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της