Survivor 4 – Τριαντάφυλλος: “Το θέμα τους είναι να διώξουν εμένα! Θα νιώθουν σαν να παίρνουν το τρόπαιο”

Κουρασμένοι φαίνεται να είναι όλοι οι παίκτες του Survivor με τον Τριαντάφυλλο, απαιτώντας μαζικά να φύγει από την παραλία, προκειμένου να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη τους, θεωρώντας τον ως ένα μεγάλο «εμπόδιο», με εκείνον πάντως να τονίζει πως αυτός είναι ο αποκλειστικός τους στόχος.

Ο «Ντάφυ» είναι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα, με τους συμπαίκτες του να επιθυμούν αυτή η φορά να είναι και η… φαρμακερή, αφού άπαντες σχεδόν έχουν βαρεθεί την παρουσία του.

Ο Παύλος Γαλακτερός επεσήμανε πως θα αλλάξει εντελώς η ψυχολογία και στις δύο ομάδες, αν φύγουν ο τραγουδιστής και ο Αλέξης Παππάς, με την Καρολίνα Καλύβα να προσθέτει πως ο Τριαντάφυλλος δεν προσφέρει τίποτα κι έχει κουράσει, αφού είναι ο χειρότερος αγωνιστικά και σε συνεισφορά στην καλύβα.

Ο τελευταίος, πάντως, θεωρεί πως η… λαϊκή απαίτηση αφορά μια προσωπική τους βεντέτα εναντίον του. «Το θέμα τους δεν είναι να βελτιωθούν, αλλά να διώξουν εμένα. Θα νιώθουν σαν να παίρνουν το τρόπαιο», είπε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα.

Όσα είπαν για τον Ντάφυ και αυτά που δήλωσε ο ίδιος

Related posts

«Με πίκρανε»: Σπάει την σιωπή της η Βέφα Αλεξιάδου μετά από χρόνια για την Μενεγάκη, το συμβάν που έφερε τέλος

«Αναστάσιμο» πισωγύρισμα από τον Θοδωρή Κολυδά: «Έρχονται καταιγίδες και καιρικές αστάθειες…»

«Σπουδαία κυρία Χριστίνα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»