Survivor 4 – Τριαντάφυλλος: “Ο Κόρο πρέπει να έχει ακόμα αφίσες μου στο δωμάτιό του”

«Μπηχτές» εναντίον του Γιώργο Κόρομι έριξε ο Τριαντάφυλλος για ακόμη μια φορά, καθώς οι δυο τους εκ νέου βρέθηκαν σε ανοικτή κόντρα, με τον «Ντάφυ» να αναφέρει πως ο αντίπαλός του μάλλον μεγάλωσε… με αφίσες του στο δωμάτιό του.

Η αλήθεια είναι, ότι αυτό θα μπορούσε να έχει μια βάσει, αν σκεφτούμε πως ο «Κόρο» ήταν αρκετά πιο νέος, όταν ο Τριαντάφυλλος έκανε το «μπαμ» στη δεκαετία του 1990. Η κουβέντα αυτή έγινε μπροστά στην κάμερα από τον τραγουδιστή, όταν ο παίκτης της μπλε ομάδας του είπε πως για ακόμη μια φορά κάνει σόου με αφορμή τον τραυματισμό του.

Ο «Κόρο» του είπε πως υποδύεται τον τραυματία στο αγώνισμα, όταν εκείνο είναι κρίσιμο, αλλά στην παραλία κάνει κινήσεις… κουνγκ φου, όπως έγινε στη μάχη με τον Ασημακόπουλο, ενώ τον αποκάλεσε και «σύγχρονο καραγκιόζη». Ο Τριαντάφυλλος αντιμετώπισε με γέλιο την κατάσταση, με το σχόλιο του για τις αφίσες να είναι… όλα τα λεφτά.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τον Κόρο

Πηγή: youweekly.gr

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της