Survivor 4: Το Twitter έχει βγάλει ήδη τον νικητή – Παίρνει το έπαθλο πανηγυρικά

Το Survivor 4 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη κι έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο το βοηθά να «σπάσει» τα νούμερα τηλεθέασης ακόμη και με ανταγωνισμό, ενώ το Twitter μας δείχνει ήδη ποιον θέλει για νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι εξελίξεις στο σόου είναι ραγδαίες, με το δεύτερο παίκτη που αποχώρησε να είναι η Αγγελική Λάμπρη, προσθέτοντας άλλη μια απώλεια στην παραλία των Διασήμων. Το Survivor μετρά ήδη τρεις εβδομάδες μπροστά στις οθόνες μας με μεγάλες ανατροπές, αλλά το μόνο που δεν έχει αλλάξει, είναι το ποιον θέλει ο κόσμος να δει νικητή.

Survivor 4: Αυτός είναι ο νικητής και τον έχει αναδείξει το Twitter
Συγκεκριμένα, το Twitter δείχνει μια τρομερή λατρεία στο πρόσωπο της Κάτιας Ταραμπάνκο. Το πρώην μοντέλο του GNTM έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τη μαχητικότητά της στα αγωνίσματα και τη διαβίωση με τους υπόλοιπους Διάσημους, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί σε πιο δημοφιλή παίκτρια για δύο σερί εβδομάδες.

Survivor 2021: Oι πιο αστείες στιγμές του Survivor

Με το «ρεύμα» που έχει φαίνεται, ότι δεν μπορεί να χάσει την πρωτιά μέχρι το τέλος, αν και πάντα μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις, με τον Γιώργο Κοψιδά να έχει κερδίσει επίσης την αγάπη του κόσμου.

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»