Survivor 4: Συνεχίζει το bullying η ανεκδιήγητη Άννα Μαρία – Φέρνει στα όρια της την Ελευθερία

Η Άννα Μαρία Βέλλη φαίνεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει το bullying εναντίον της Ελευθερίας Ελευθερίου, καταργώντας κάθε έννοια ηθικής στο Survivor και συνεχίζοντας να επιτίθεται με κάθε τρόπο στην τραγουδίστρια.

Η αφορμή ήταν, αυτή την φορά, ο διαμοιρασμός των προμηθειών στην μπλε παραλία, με τις δύο υποομάδες να διαφωνούν ως προς το πώς αυτές θα γίνουν. Η μεγαλύτερη υποομάδα δεν επιθυμεί να μοιράζεται το φαγητό της με τη μικρότερη, αλλά εκείνη δεν έχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο ζήτημα και θα επιθυμούσε να μαγειρεύουν όλοι μαζί, με τα… όργανα να αρχίζουν και στην κόκκινη ομάδα.

Survivor 4: Δε σταματά τις επιθέσεις στην Ελευθερία η Άννα Μαρία
Με βάση αυτό το θέμα, η Άννα Μαρία επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στην Ελευθερία για όσα είχε αναφέρει στο συμβούλιο περί κλοπής στις μερίδες. Η τραγουδίστρια έδειξε υποχώρηση και η YouTuber δεν έχασε ευκαιρία να της επιτεθεί, βλέποντάς την ξανά σε στιγμή αδυναμίας, συνεχίζοντας το bullying.

Survivor 4: Και τώρα… πιάστε τους – Πήραν την ασυλία οι «Μπλε»

Το σημερινό, ήταν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor και νικητές όπως και σας είχαμε ενημερώσει είναι οι Μπλε.

Σε ένα κλασσικό στίβο μάχης με ταχύτητας και στόχους, δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά οι νέοι παίκτες και οι Μπλε ήταν τελικά αυτοί που τα κατάφεραν αν και ήταν μείον έναν παίκτη αφού λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ο Τζέιμς αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και έμεινε εκτός.

Σειρά τώρα έχει το συμβούλιο που ήδη γνωρίζουμε πως η Ελευθερία Ελευθερίου θα ξεσπάσει σε κλάματα.

Related posts

Αντώνης Ξένος: «Για να φτιάξουμε το σπιτάκι μας, πήγαινα στα σκουπίδια και μάζευα ό,τι άχρηστο υπήρχε»

Ένας καημός «σιγοκαίει» την Κατερίνα Στανίση: «Υπήρξαν άντρες που αγάπησαν τη Στανίση και όχι την Κατερίνα»

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει