Survivor 4: Σε απόγνωση η Κάτια – Σκέφτεται ανοικτά την αποχώρηση

Σε απελπιστικά άσχημη κατάσταση βρισκόταν η Κάτια στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα μετά το αγώνισμα η οποία «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα.

Μετά την ήττα των Διάσημων, οι παίκτες γύρισαν στην καλύβα τους με αρκετά ανεβασμένη διάθεση καθώς μπορεί να έχασαν, κατάφεραν όμως να δημιουργήσουν στιγμές αγωνίες στους Μαχητές σημειώνοντας για πρώτη φορά το σκορ 7-10.

Survivor 4: Ένα ράκος η Κάτια Ταραμπάνκο
Ωστόσο, η Κάτια φαίνεται να μην βρισκόταν στο ίδιο mood αλλά αντιθέτως λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα εξομολογώντας πως το σώμα της πλέον έχει καταρρεύσει, με μια μεγάλη αποκάλυψη να γίνεται για την ίδια νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο των Διάσημων κάνοντας αρχικά μια αναφορά σε κάποια αυτοάνοσα προβλήματα που έχει, τόνισε πως το κορμί της πλέον δεν συνεργάζεται και πως ο πόνος που νιώθει καθημερινά είναι ανείπωτος.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και με το ατυχές περιστατικό υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο, κάτι που αποδεικνύει πόσο καταβεβλημμένη νιώθει.

Η ίδια, μάλιστα, δε βρέθηκε στο συμβούλιο αποχώρησης, καθώς το πρόβλημα υγείας της επιμένει και βρέθηκε ξανά στο νοσκομείο.

Survivor Greece Επεισόδιο 12? LIVE ?

Related posts

«Είμαι λίγο πριγκίπισσα»: Σπάνια εξομολόγηση της Βάλια Χατζηθεοδώρου για τους πρώην συντρόφους της

Καυτή «τορπίλη» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «36άρι στην Αθήνα! Το αποκορύφωμα θα είναι…»

«Η οικογένειά της μιλούσε αλβανικά»: Χιλιάδες αντιδράσεις με αυτό που είπε ο Έντι Ράμα για την Μπουμπουλίνα