Survivor 4: Οι παίκτες επικοινωνούν κρυφά με τις οικογένειες τους στην Ελλάδα;

Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor 4, έχουν κρυφή επικοινωνία με την Ελλάδα. Μάλιστα, χρησιμοποιούν κάποιους κώδικες, τους οποίους και δεν καταλαβαίνει κανείς.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Τετάρτης (14/4), είδαμε τη μπλε ομάδα να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες μίλησαν μέσω μηνυμάτων με την οικογένειά τους.

Πολύς λόγος έγινε για το γαλακτομπούρεκο που πήγε και έφαγε η Άννα Μαρία στο σπίτι του Νίκου, όπως διάβασε ο παίκτης της μπλε ομάδας, με την ίδια πάντως να το διαψεύδει.
Ναι, ναι… καλά διαβάσατε! Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έχουν κρυφή επικοινωνία με την Ελλάδα. Μάλιστα, χρησιμοποιούν κάποιους κώδικες, τους οποίους και δεν καταλαβαίνει κανείς.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Τετάρτης (14/4), είδαμε τη μπλε ομάδα να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες μίλησαν μέσω μηνυμάτων με την οικογένειά τους. Πολύς λόγος έγινε για το γαλακτομπούρεκο που πήγε και έφαγε η Άννα Μαρία στο σπίτι του Νίκου, όπως διάβασε ο παίκτης της μπλε ομάδας, με την ίδια πάντως να το διαψεύδει.

Η εκπομπή “Πάμε Δανάη” που προβάλλεται καθημερινά, προχώρησε σε μία αποκάλυψη. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, ισχυρίστηκαν ότι στο έπαθλο επικοινωνίας, υπήρχαν λέξεις-κωδικοί ώστε να πάρουν συγκεκριμένα μηνύματα από την Ελλάδα.

via

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της