Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης έχει ακόμα φωτογραφίες με τη Μαριαλένα στο Instagram

Η είσοδος του πρώην συντρόφου της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη στο Survivor 4 ήταν αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι. Το πρώην ζευγάρι έχει ήδη έρθει αρκετά κοντά μέσα στο παιχνίδι ενώ με μία μικρή αναζήτηση που κάναμε παρατηρήσαμε πως ο Σάκης έχει ακόμα στο προφίλ του φωτογραφίες με τη Μαριαλένα.

Τι κι αν έπαθε σοκ μόλις τον είδε να περπατάει στην παραλία, τι κι αν έχει αποκαλύψει πως έχει σχέση στην Ελλάδα, όλα δείχνουν πως η Μαριαλένα έχει ήδη καταφέρει να γοητευτεί και πάλι από τον Σάκη.

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν κάποιες αποστάσεις ωστόσο δεν το καταφέρνουν και τόσο καλά. Μάλιστα, η στάση τους αυτή έχει γίνει θέμα συζήτησης και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, με τον Κρις Σταμούλη να κάνει τη δική του εκτίμηση και να αποκαλύπτει πως σε λίγο καιρό ο Σάκης και η Μαριαλένα θα είναι ξανά μαζί.

Και μπορεί τα περισσότερα ζευγάρια να σβήνουν τις κοινές φωτογραφίες μετά τον χωρισμό, έστω να κάνουν αρχειοθέτηση, ο Σάκης Κατσούλης έχει αποφασίσει να κρατήσει μερικές αναμνήσεις με την Μαριαλένα σε κοινή θέα.

Οι φωτογραφίες του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα στο Instagram

Πηγή: youweekly.gr

Related posts

«Σπουδαία κυρία, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Έγινε γνωστό μετά το θάνατο της: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Άννα Παναγιωτοπούλου που κανείς δεν γνώριζε