Survivor 4: Μπαίνει στο παιχνίδι ο πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης;

Μία αληθινή «βόμβα» πέταξε, το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή «Πρωινό», καθώς ο Αλέξης Μίχας έκανε γνωστό ότι τον επόμενο καιρό πρόκειται να δούμε να μπαίνει στο «Survivor» ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ανέφερε πως ο επιχειρηματίας είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μπουν στο παιχνίδι.

Το Youweekly.gr σας ενημέρωσε, χθες, πως την Κυριακή θα δούμε δύο νέες προσθήκες, ωστόσο ο Σάκης Κατσούλας δεν είναι μέσα σε αυτές, αφού στο επόμενο επεισόδιο θα μπει ο Γιώργος Ταβλαδάκης και ο Παύλος Γαλακτερός.

Ποιος είναι ο Σάκης Κατσούλης που ενδέχεται να μπει στο «Survivor 4»
Ο Σάκης Κατσούλης είναι επιχειρηματίας, καθώς έχει δικό του μαγαζί με ρούχα αλλά και σπα στην Αθήνα. Στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είναι στην Μπλε ομάδα και, όπως είναι γνωστό, εδώ και καιρό βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη.

Να σημειώσουμε, βέβαια, πως η είδηση αυτή αποτελεί ρεπορτάζ του «Πρωινού». Εμείς, ωστόσο, θα κρατήσουμε τις αποστάσεις μας, καθώς οι μέχρι τώρα πληροφορίες μας δεν αναφέρουν κάτι σχετικά με τον Σάκη Κατσούλη, ενώ η αλήθεια είναι πως, πριν από λίγες ώρες, ο επιχειρηματίας ανέβασε ένα insta story από την Ελλάδα.

Πηγή: youweekly.gr

Related posts

«Με κάνει περήφανη ως άνθρωπο»: Λύγισε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφο της & καταχειροκροτήθηκε

Δε δίστασε να το πει η Ελεονώρα Μελέτη για τον Γιώργο Αυτιά: «Με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει…»

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»