Survivor 4: Μόλις έσκασε! Αυτός είναι ο νικητής σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Μεγάλες είναι οι ανατροπές που σημειώνονται στα τελευταία επεισόδια του Survivor 4. Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, μπορεί να πνεύματα να έχουν ηρεμήσει, ωστόσο το περίεργο κλίμα επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο. Και αυτό γιατί Τζέιμς Καφετζής και Νίκο Μπάρτζης βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο και δέχονται επιθέσεις από συμπαίκτες αλλά και αντιπάλους.

Μπορεί να έχουν πολλούς υποστηρικτές στα social media και συγκεκριμένα στο Twitter, ωστόσο οι στοιχηματικές άλλον παίκτη θέλουν για φαβορί και πιστεύουν πως μπορεί να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και να πάρει την νίκη.

Αυτός λοιπόν είναι ο νικητής του Survivor 4 σύμφωνα με τις στοιχηματικές
Σύμφωνα με πληροφορίες που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται δεύτερος στην κατάταξη των φαβορί με απόδοση 6,50. Ενώ, στην 3η θέση βρίσκεται ο… Τριαντάφυλλος με απόδοση 7,00. Ναι καλά διαβάσατε! Ο Ντάφυ μπορεί να έχει πολλούς haters ανάμεσα τους και διάσημα πρόσωπα, ωστόσο αρκετός κόσμος θέλει να τον δει στον τελικό.

Πρώτος ωστόσο βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος με απόδοση 5,50! Ο τραγουδιστής είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες ενώ έχει και πολλούς υποστηρικτές που μιλούν με τα πιο όμορφα λόγια για τον χαρακτήρα του. Παρόλο που πολλές φορές τον έχουμε δει και εκείνον να ξεσπάει.

Πηγή: youweekly.gr

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών