Survivor 4 – Κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Ασημακόπουλο: “Έχω χάσει τον αδερφό μου και…”

Εκείνη τη στιγμή που όπως ήταν φυσικό οι παίκτες ήταν πιο ευάλωτοι συναισθηματικά έκαναν αποκαλύψεις ο ένας στον άλλο!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος εκμυστηρεύτηκε στη Νικολέτα Μαυρίδη πως έχει χάσει τον αδερφό του και από τότε θέλει να είναι πάντα δίπλα στην οικογένειά του και να μην τους στεναχωρεί!

“Εγώ έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου. Είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει στην παιδική μου ηλικία για αυτό θέλω να κάνω συνέχεια τους γονείς μου περήφανους. Δε θέλω να τους αποδείξω κάτι, ξέρω ότι αξίζω, απλά δε θέλω να τους στεναχωρώ, δε θέλω να τους κάνω να νιώθουν άσχημα για μένα. Δεν ανέβαινα σε μηχανάκι για να μη χτυπήσω, να μην προκαλέσω κάποιο ατύχημα, ήμουν πάντα στο αυτοκίνητο, έκανα τον σταυρό μου, έβαζα ζώνη και σκεφτόμουν μην πάθω κάτι και τους στεναχωρήσω. Είναι συναισθήματα πολύ περίεργα.

Πραγματικά το λέω στον κόσμο, αγαπάτε τους γονείς σας γιατί δε ξέρετε πότε και για πόσο θα τους έχετε, και τα αδέρφια σας. Να σκεφτόσαστε μόνο τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Να μην τους στεναχωρείτε. Νιώθω ευγνώμων που έχω αυτή την οικογένεια” είπε ξεσπώντας σε κλάματα ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Την ίδια στιγμή η Νικολέτα μιλώντας στην κάμερα ξέσπασε σε κλάματα καθώς όπως ανέφερε μπορεί να τον καταλάβει καθώς κι εκείνη έχει χάσει τον μπαμπά της!

Κατάθεση ψυχής από τον Ασημακόπουλο και την Νικολέτα

Πηγή: youweekly.gr

Related posts

“Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν”: Αφοπλιστική η Μπακοδήμου, απαντά 1η φορά για το τέλος της φιλίας με τον Σεργουλόπουλο

Λύγισε στον αέρα η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της – «Εγώ δεν είμαι ηρωίδα»

“Ζω διπλή ζωή”: Τούμπα όλα για τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο, η νέα ζωή, τα ξεκαθαρίσματα & τα 2 παιδιά