Survivor 4: Η νέα ανάρτηση του Νάσου Γαλακτερού μετά την αποχώρηση του Παύλου

Ο Παύλος Γαλακτερός ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor 4 και από την πρώτη κιόλας στιγμή, ο αγαπημένος του πατέρας, Νάσος έχει γεμίσει το Instagram του με φωτογραφίες και μηνύματα για τον γιο του.

Ο Νάσος Γαλακτερός, καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής του γιου του στο παιχνίδι, έκανε πολύ συχνά αναρτήσεις ενώ από τη μεριά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είχε αποκαλύψει πως σύσσωμη η οικογένεια παρακολουθεί τον Παύλο και ειδικά η μικρή του αδερφή, η Σόφη.

τσι λοιπόν, ο Νάσος Γαλακτερός, περιμένοντας τον γιο του να επιστρέψει στην Ελλάδα, έφτιαξε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται σαν να είναι η Σόφη, η επόμενη αντίπαλος που θα αντιμετωπίσει ο Παύλος στον στίβο μάχης. Εννοείται πως τα likes και τα σχόλια, έπεσαν για ακόμα μία φορά βροχή!

Η ανάρτηση του Νάσου Γαλακτερού για τον Παύλο και το Survivor 4
«Ο μεγάλος αγώνας τώρα αρχίζει!!! #prouddad #myprincess #myson», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νάσος Γαλακτερός στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται