Survivor 4: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Κοσμά

Και όμως, όπως επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Νίκο Κοσμά, ήταν ζευγάρι με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο παρελθόν. Πριν ακόμη τους γνωρίζουμε μέσα από τις συμμετοχές τους στο Survivor 4.

Όπως φαίνεται η παίκτρια της Μπλε ομάδας, γνώριζε πολύ καλά που πηγαίνει και δεν δήλωσε τυχαία συμμετοχή στο ριάλιτι. Καθώς με τον πρώην παίκτη, δεν είναι μόνο πρώην ζευγάρι, αλλά και πολλά χρόνια φίλοι.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοσμάς, αποκάλυψε πως στον φετινό κύκλο έχει ξεχωρίσει τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος είναι ο μόνος που θα ταίριαζε να σταθεί την χρονιά που ήταν εκείνος στο παιχνίδι.

«Ναι, ισχύει. Συνέβη πριν αρκετά χρόνια βέβαια, αλλά ναι ήμασταν σε σχέση για ένα διάστημα. Γνωριζόμασταν από μικρά παιδιά λόγω του αθλήματος και πριν 9-10 χρόνια ήμασταν και ζευγάρι. Καταρχάς είναι ένα πολύ καλό παιδί και πάντα ήταν πολύ ταλαντούχα αθλήτρια αν και σταμάτησε νωρίς τον πρωταθλητισμό. Νομίζω πως αγωνιστικά είναι από τις καλύτερες γυναικείες παρουσίες στο φετινό Survivor», είπε σε συνέντευξη που έδωσε για το faysbookgr στον Παύλο Χρίστου, ο Νίκος Κοσμάς, ο οποίος πήγε φαντάρος.

πηγή: youweekly.gr

Related posts

Τέλος η Δανάη Μπάρκα από την πρωινή ζώνη του Mega, μετά από τέσσερα χρόνια παίρνει την θέση της η Φαίη Σκορδά;

«Συγκοπή» ο Γιώργος Λιάγκας: Σε δυσμενή θέση ο παρουσιαστής, του ανακοίνωσαν την ωμή αλήθεια

Το τσιφτετέλι των 5 εκατ. προβολών: Κατακτά το Youtube και «κολάζει» άπαντες