Survivor 4 – Ελένη Χαμπέρη: “Ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε να βγάλει τα πιστόλια του και να πυροβολήσει εμένα για ακόμη μια φορά”

Λίγο μετά την νίκη των Κόκκινων στο σημερινό αγώνισμα του Survivor, οι παίκτες επέστρεψαν στα καταλύματα τους με τον Τριαντάφυλλο να καυχιέται για τη νίκη τους!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντάφυ τα “έβαλε” με την Ελένη Χαμπέρη αφού της είπε πως δεν πρόκειται να ξανακερδίσει την Καρολίνα σε run με την Ελένη να του απαντάει πως “ακόμα κι εμείς οι αδύναμοι παίκτες αξίζουμε να κάνουμε και μια νίκη καμιά φορά”.

Ο Τριαντάφυλλος μετά από αυτό της είπε πως πλέον εκείνος δεν είναι αδύναμος αφού κέρδισε το έπαθλο και έφαγε το κινέζικο!

Αυτό έβγαλε από τα ρούχα της την Ελένη Χαμπέρη, η οποία έκανε δηλώσεις on camera και είπε: “Ο Τριαντάφυλλος σήμερα έχει τρομερή έπαρση αφού κατάφερε να φέρει δύο νίκες για την ομάδα του και αφού έχει έπαρση αποφάσισε να βγάλει τα πιστόλια του και να πυροβολήσει εμένα για ακόμη μια φορά και άρχισε πάλι να με συγκρίνει με την Καρολίνα. Θα τον δούμε λοιπόν στο επόμενο αγώνισμα αν θα κουτσαίνει ή αν θα φέρει νίκες και θα βγάλει πιστόλια”.

Οι δηλώσεις της Ελένης Χαμπέρη on camera

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών