Survivor 4: Χαμός στο συμβούλιο με τον Τζέιμς και το Νίκο! Τους κατηγορούν για δωροδοκία!

Σήμερα οι δύο ομάδες του Survivor οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιους από τους συμπαίκτες τους μιας και έχασε η κόκκινη ομάδα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας και βγήκαν οι υποψήφιοι, ο Λιανός έδωσε τον λόγο στη Μαριαλένα, η οποία σχολίασε την δήλωση του Νίκου Μπάρτζη που ανέφερε πως άμα αποχωρήσει ο Τζειμς θα πεινάσουν.

Η Μαριαλένα λοιπόν είπε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί όλα τα παιδιά είναι στο ίδιο επίπεδο, οπότε μπορεί η απουσία του να είναι αισθητή από τον πάγκο αλλά δεν θα πεινάσει η μπλε ομάδα!

“Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι πως θέλω να βάλω τρεις τίτλους, στρατηγική, δωροδοκία και θυματοποίηση! Τα παιδιά ήρθαν κοντά με τους κόκκινους για να έχουν πλάτες μέσα στο παιχνίδι κι όταν έφυγε ο Αλέξης έσπασε η παρέα και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό! Από εκεί και πέρα έρχεται η δωροδοκία, όπως έγινε με τον Σάκη από την πρώτη εβδομάδα που του έδωσαν μια κούπα ρύζι χωρίς λόγο, για να έχουν σύμμαχο στα συμβούλια ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και απορώ πως δεν το έχει πει κανείς μέχρι τώρα, αλλά ο Σάκης το γύρισε πίσω και καλά έκανε και στη συνέχεια έρχεται η θυματοποίηση που μπαίνουν μόνοι τους στο περιθώριο χωρίς να τους έχει βάλει κανείς”, ανέφερε η ίδια με τον Νίκο να προσπαθεί να αντικρούσει τα λόγια της ώσπου του ανέβηκε η πίεση και αποχώρησε από το συμβούλιο.

Ο Τζέιμς από την άλλη εξήγησε πως δεν δωροδόκησαν κανέναν, απλά έδωσαν κάτι βότανα στον Σάκη σε αντάλλαγμα με τα ψάρια που εκείνος έβγαζε για την ομάδα, όσο ήταν στους Μπλε!

Ο χαμός στο συμβούλιο

Πηγή: youweekly.gr

Related posts

«Κάγκελο» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παικταράς του Εκατομμυριούχου έχασε μέσα από τα χέρια του 30.000€!

Σοκάρει η Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»

Ξαφνικά «χιόνια» στο ΜEGA: Έπεσε… μαύρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων!