Survivor 3: Η μεγάλη αλλαγή που θα ρίξει την τηλεθέαση… στο μισό

Κατά το ξεκίνημα του νέου έτους είναι προγραμματισμένο να απολαύσουμε τον τρίτο κύκλο του Survivor μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο, καθώς οι αλλαγές που «μαγειρεύονται» είναι πολλές και σίγουρα δε συνάδουν με όσα επιθυμεί να δει ο τηλεθεατής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη «Real Life», το γεγονός πως ο τρίτος κύκλος που είναι προ των πυλών πιθανότατα θα χαρίσει στο κοινό «μάχη» μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, καθιστά αναγκαία την παρουσία υποτίτλων, κάτι που θα δυσκολέψει -και ενοχλήσει- μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών, κυρίως λόγω της τουρκικής γλώσσας.

Και το χειρότερο δεν είναι αυτό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ, υπάρχουν σκέψεις για «πόρτα» στους celebrities, προκειμένου να μειωθεί κατά πολύ το κόστος του παιχνιδιού.

Σενάριο που αν δούμε να γίνεται πραγματικότητα, σίγουρα θα απογοητεύσει πολύ το κοινό.

Κάτι που θα φανεί και στα νούμερα τηλεθέασης που θα πέσουν δραματικά, αν σκεφτούμε πως οι celebrtities ήταν εκείνοι που έκαναν το Twitter να… παίρνει φωτιά σε κάθε επεισόδιο.

Πηγή: dailymedia.gr

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”