Survivor 3/2 Spoiler Ανατροπή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό 3/2 αγώνα του Survivor

Σήμερα, από όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής οι Κόκκινοι θα παλέψουν πολύ σκληρά για το συγκεκριμένο έπαθλο καθώς από τότε που έγιναν οι αλλαγές στις ομάδες δεν το έχουν “γευτεί” ποτέ οπότε μπορείτε να φανταστείτε πόσο τρελά το θέλουν!

Βέβαια, δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να συμβεί κι αυτό αφού άνθρωποι είμαστε, σφάλματα κάνουμε! Αλλά νομίζουμε θα αργήσει πολύ να έρθει αυτή η στιγμή!

Για σήμερα, λοιπόν, οι πρώτες πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι Κόκκινοι έχουν πολλές ελπίδες για νίκη! Δεν σας το λέμε 100% ακόμα γιατί πραγματικά αρνούμαστε να πιστέψουμε πως θα κάνουν τρία σερί! Αλλάζουν πολύ γρήγορα τα πράγματα και έχουμε γίνει δύσπιστοι μέχρι κι εμείς!

Αναμένετε για μέσα στην ημέρα, θα επιστρέψουμε όχι μόνο με 100% έγκυρο spoil για το ποια ομάδα κερδίζει, αλλά και για το ποια είναι η παίκτρια που φεύγει, αν και οι πρώτες πληροφορίες έχουν δώσει συγκεκριμένο όνομα!

Πηγή

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”