Survivor 2019: Μεγάλη ανατροπή στον τελικό! o Ατζούν πάει τον τελικό στην Τουρκία

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής αποφασίστηκαν για τον τελικό του Survivor 2019. Η μάχη Ελλάδας Τουρκίας που κράτησε αρκετούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο ολοκληρώθηκε με τα γυρίσματα της Καραϊβικής και πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα και ο παρουσιαστής του σόου Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα.

Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι στιγμής ήταν πως τα γυρίσματα στην Καραιβική τελειώνουν υποχρεωτικά σήμερα (25 Ιουνίου) οπότε κλείνει το production hub και αποχωρούν από το νησί της Καραϊβικής παίκτες και παραγωγή.

Αυτό που επίσης γνωρίζαμε είναι πως οι σχέσεις ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και AcunMedya, δεν είναι οι καλύτερες, δεν έχει υπογραφεί ακόμα νέα συμφωνία για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και όλα είναι στον αέρα.

Όσο για τον τελικό, ξέραμε πως πρώτα θα διεξαχθεί ένας ημιτελικός , στις 28 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου και ο μεγάλος τελικός στις 2 Ιουλίου, σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ρόδου, όπως ανέφερε μόλις χθες ρεπορτάζ της εφημερίδας Real.

Όλοι περιμέναμε την live προβολή του τελικού του Survivor 2019 επί ελληνικού εδάφους.

Τελικά όπως ανέφερε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Ρυθμό 9,49, μιλώντας με την Έλενα Πολυκάρπου, ο τελικός του Survivor αποφασίστηκε να λάβει χώρα στην Τουρκία.

Η απόφαση αυτή δείχνει πόσο σοβαρή είναι πια η κρίση ανάμεσα στον τούρκο παραγωγό και την πλευρά του ΣΚΑΙ.

Χτες βράδυ, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ήταν ο τελευταίος Έλληνας παίκτης που θα αποχωρήσει πριν τον μεγάλο τελικό του #Survivor2019 .

πηγή: queen.gr

Related posts

«Χαστούκισα τον Λαζόπουλο»: Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη της Παναγιωτοπούλου που προκάλεσε εκατοντάδες αντιδράσεις

«Έφυγε η Άννα» – Το αντίο του Σταμάτη Κραουνάκη στην Άννα Παναγιωτοπούλου

Κατάθεση ψυχής από Γιάννη Βογιατζή: «Είμαι πεντάρφανος… Δεν έχω ούτε μάνα, ούτε σύζυγο, ούτε κι αδερφό»