Survivor 2: Η ατάκα της Σπυροπούλου στην Δαλάκα και ο τσακωμός που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Survivor 2: Η ατάκα της Σπυροπούλου στην Δαλάκα και ο τσακωμός που δεν έδειξαν οι κάμερες
Μια κοινή εμφάνιση, μια ατάκα «φωτιά», μερικά υπονοούμενα κι ένας καβγάς συνθέτουν το παζλ ανάμεσα στις συμπαίκτριες του Survivor, Κατερίνα Δαλάκα και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η κοινή βραδινή έξοδος της με τον Ντάνο λίγες ημέρες προτού μπει στο «Survivor» αλλά και οι έμμεσες αναφορές που έκανε στον περσινό λαϊκό ήρωα που γεννήθηκε στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου δημιούργησαν τη φημολογία ότι ο Ντάνος και η εκκολαπτόμενη «Ντάνα» είναι το νέο hot ζευγάρι.

Η Δαλάκα πολλές φορές μνημόνευσε τον Ντάνο, όπως στη συζήτηση με τους συμπαίκτες της σχετικά με την εφεύρεση τροφής, όπου έκανε λόγο για την ικανότητα του περσινού νικητή στο ψάρεμα, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα του. Ακόμα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προφανώς γνωρίζοντας το σχετικό gossip τη ρώτησε για το όνομα του συντρόφου της

Λέγεται μάλιστα ότι οι δυο γυναίκες ενεπλάκησαν σε καβγά, τον οποίο δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες, ανταλλάσσοντας βαρείς χαρακτηρισμούς

Σύμφωνα με τις ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Δαλάκα απείλησε τη Σπυροπούλου ότι αν αναφερθεί ξανά άμεσα ή έμμεσα στην ίδια και στον Αγγελόπουλο θα ανταποδώσει με το ίδιο νόμισμα, προβαίνοντας σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας.
Ο Ντάνος, από την πλευρά του, κάνει ό,τι μπορεί πίσω στα πάτρια εδάφη για να διαλύσει οποιαδήποτε υποψία υπάρχει για δεσμό του με τη Δαλάκα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε μάλιστα ότι δεν σχετίζεται με καμία από τις γυναίκες που του καταλογίζουν και υπογράμμισε ότι δεν είναι κομψό να στοχοποιούνται κάθε τόσο ως σύντροφοι του. Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στον Ντάνο και τη Δαλάκα; Σύμφωνα με τον αδελφό της τελευταίας, τους δένει μια στενή φιλική σχέση και τίποτα παραπάνω.

Πηγή θέματος: Πρώτο Θέμα

Related posts

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”

Ο Θανάσης Πατριαρχέας «στάζει μέλι» για τη σύζυγό του: «Θαύμασα και θαυμάζω την Βίβιαν για τη δύναμη που είχε όταν ξεγεννούσε»

Αντώνης Ξένος: «Για να φτιάξουμε το σπιτάκι μας, πήγαινα στα σκουπίδια και μάζευα ό,τι άχρηστο υπήρχε»