Survivor – Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο

Στο προχθεσινό επεισόδιο του Survivor, του ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του ΣΚΑΪ, η άσπρη ομάδα κέρδισε την ασυλία με αποτέλεσμα Ελπίδα και Σπύρος να βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Το συγκινητικό μήνυμα που δέχθηκε ο Κυριάκος και τον έκανε να δακρύσει!

Το πρόβλημα υγείας του γιου του έμαθε on air στο Survivor ο Κυριάκος και ξέσπασε σε κλάματα γιατί αγχώθηκε.

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε όλους τους Έλληνες παίκτες να απολαμβάνουν ένα λουκούλλειο γεύμα λόγω Πάσχα, όπου και διάβασαν τις ευχές της οικογένειας τους.

Όταν ήρθε η ώρα του Κυριάκου, την ώρα που διάβαζε το μήνυμα ξέσπασε σε κλάματα, καθώς όπως του έγραψε η γυναίκα του και αποκάλυψε και στους υπόλοιπους παίκτες, έπαθε διάστρεμμα με αποτέλεσμα να πάει για εξετάσεις, ωστόσο είναι καλά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor: Πασχαλινό γλέντι για τους Έλληνες παίκτες! Φαϊ, χορός και το κέφι στα ύψη…

Μαζί τους και οι Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Λιανός!

Η παραγωγή του Survivor ετοίμασε ένα λουκούλλειο γεύμα για τους Έλληνες παίκτες ανήμερα του Πάσχα. Όλα τα φαγητά στήθηκαν στο τραπέζι και οι παίκτες έπαθαν πλάκα μόλις έφτασαν στον χώρο επικοινωνίας.

Αρνιά, πατάτες, τζατζίκι, σαλάτες, πίτες, ψωμιά και κόκκινα αυγά ήταν τα εδέσματα που είχε ετοιμάσει η παραγωγή, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Γιώργο Λιανό, έχοντας μαζί τους κι ένα λαχταριστό γαλακτομπούρεκο!

Ποιος παίκτης θα μαζέψει βαλίτσες;

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο παίκτης που βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο και θα μαζέψει βαλίτσες από τον Άγιο Δομίνικο είναι… η Ελπίδα! Ο Σπύρος σώθηκε για ακόμα μια φορά από το τηλεοπτικό κοινό.

Related posts

Δε δίστασε να το πει η Ελεονώρα Μελέτη για τον Γιώργο Αυτιά: «Με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει…»

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος