Στο πλευρό του Νταλάρα ο Χρήστος Δάντης: «Για μένα θα έπρεπε να διδάσκεται στην ελληνική ιστορία»

Ο Χρήστος Δάντης έκανε δηλώσεις και τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων, σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους δημοσιογράφους.

Όσα ανέφερε

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία: «Μπορεί στην πορεία μου να αδίκησα τη φωνή μου. Μπορεί τραγούδια μου να είναι εύπεπτα και χαζούλικα, αλλά έχουν γράψει ιστορία».

Στη συνέχεια, τάχθηκε υπέρ του Γιώργου Νταλάρα, αναφέροντας πως θα έπρεπε να του δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό.

«Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μία bimbo από ένα fashion show και να στήνεσαι στον κόσμο και να τον ρωτάς το σχόλιό του. Για μένα ο Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται στην ελληνική ιστορία. Δίδαξε είδη και τραγούδια που δεν τα γνωρίζαμε. Του οφείλουμε πολλά, καλό είναι είμαστε πιο προσεκτικοί, γιατί βασιλεύει η αμετροπέπεια», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το Survivor. «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που μου είπαν πράγματα για τη χρονιά της Ασημίνας στο Survivor και τώρα την αντιμετωπίζουν με εμπάθεια που δεν μπορώ να την εξηγήσω. Δεν μπορείς να γελάς με κάποιον που εκφράζεται κλαίγοντας», τόνισε κλείνοντας.

Δείτε το video

Related posts

Εξομολόγηση ψυχής από το Νίκο Γαλανό: «Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου» (video)

Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι»

«Εγώ γκαντέμης;»: Viral έγινε ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok & οι απανωτές αντιδράσεις