Στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Ήθελε να πει ότι έχει πέσει χαμηλά το επίπεδο της δημοσιογραφίας» (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (25/1) ο Γιώργος Καπουτζίδης, οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους δημοσιογράφους.

Όσα ανέφερε

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός δηλώνει πως έχει θυμώσει αρκετές φορές παλαιότερα με δημοσιογράφο και συνεχίζει λέγοντας πως ο Γιώργος Νταλάρας, όπως και πολλοί άνθρωποι, θεωρούν ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι χαμηλό και αυτό είναι που προσπαθούν τόσα χρόνια να επικοινωνήσουν στον κόσμο.

«Όταν έρχεται κάποιος, χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει, στα καλά του καθουμένου, έξω από το γύρισμα ή έξω από το θέατρο που πάμε για πρόβα, δεν απαντάω. Λέω χίλια συγγνώμη, δεν θέλω να μιλήσω. Λέω αυτό και τελειώνει η υπόθεση. Νομίζω ότι αυτό που ήθελε ο κ. Νταλάρας – και σε αυτό θέλω να εστιάσω, όχι στο αν ο τρόπος ήταν σωστός, αν έπρεπε να τα ακούσει το τάδε παιδί. Σας το λέμε με πολλούς τρόπους, και του ποιοτικού και του έντεχνου και του θεάτρου και της τηλεόρασης, ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι, δυστυχώς, χαμηλό.

Προσπαθούμε να σας το πούμε, να σας το ψελλίσουμε. Γιατί αν κάποιος το πει πιο δυνατά, την επόμενη μέρα θα ενωθούν όλες οι εφημερίδες και σε κοπανάνε. Για αυτό δεν μιλάμε και πολύ. Και επειδή το ακούτε από παντού, κάντε κάτι. Όταν ακούτε τόσες ενστάσεις από τόσους ανθρώπους, υπάρχει κάποιο πρόβλημα» τονίζει αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε το video


Related posts

«Κόλαφος» η Ρούλα Ρέβη: «Κάνουν σχόλια για χασμουρητά και κανένα για τον πόλεμο»

Περήφανη μαμά η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Τα παιδιά μου εργάζονται στην παράσταση, ο ένας ταξιθέτης και ο άλλος στην υποδοχή»

«Θα μπούμε μέσα και θα πάρουμε ό,τι θέλουμε» – Η απάντηση της πρώην συζύγου του Λύτρα στην Πολυζωγοπούλου