«Στο Instagram φαίνονται όλοι τέλειοι αλλά από μέσα είναι “σάπιοι”»: Σάλος με αυτά που είπε η Λένα Παπαληγούρα

Η γνωστή ηθοποιός, Λένα Παπαληγούρα, μίλησε για τον άντρα της, τα παιδιά της, αλλά και την εξωτερική εμφάνισή της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν νιώθει ωραία με την κλασική έννοια.

Όσα ανέφερε

«Δεν θεωρώ ότι είμαι με την κλασσική έννοια ωραία. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να βγάλω την ελιά στο πρόσωπο μου, έχω κλείσει ραντεβού και δεν έχω πάει. Με ενοχλεί που είμαστε όλοι ίδιοι και με το instagram είναι όλοι τέλειοι και από μέσα “σάπιοι”, δεν με αφορά».

Σχετικά με την οικογένεια της δήλωσε: «Ο χρόνος με τα παιδιά μου και την οικογένεια μου είναι η δύναμή μου. Όταν αποκτάς οικογένεια ο εαυτός σου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Έχουμε γίνει μια ομάδα, με τον άντρα μου είμαστε συμμέτοχοι. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια, αλλά πίστευα ότι δεν θα μου συμβεί. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη στη ζωή που μου έστειλε τον Άκη και τα παιδιά μου».

«Σίγουρα υπήρξε ζήλεια του μεγάλου γιου, όταν ήρθε ο δεύτερος. Εγώ δεν έχω αδέρφια και είναι κάτι που στη ζωή μου με ενοχλεί. Θα ήθελα να έχω έναν άνθρωπο να μοιράζομαι. Δεν με δελέασε ποτέ η πολιτική, γιατί έχω μια βαθιά σχέση με τη δουλειά μου», συμπλήρωσε.

Δείτε το video


Related posts

Δεν άντεξε και ξέσπασε: Η Δανάη Μπάρκα ξεκαθάρισε τη θέση της με 1 ανάρτηση & έκλεισε πολλά στόματα

«Πήραν τα υπολείμματα των παıδıών και τα πέταξαν» Σπαράζει καρδıές ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη

«Γκόμενοι είμαστε;» – «Ποτέ δεν ξέρεις»: Όταν η Δανάη Μπάρκα είχε κάνει φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου