Στο Άγιο Όρος ο Αχιλλέας Μπέος: «Ώρα για περισυλλογή, θα συναντήσω τον γέροντα που με έχει άγγιξε»

Στο Άγιο Όρος βρέθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, αναφέροντας ότι είναι ώρα για περισυλλογή. Ο δήμαρχος Βόλου θέλησε να συναντήσει τον γέροντα που τον άγγιξε πνευματικά.

Ο Αχιλλέας Μπέος προκάλεσε σάλο και πολιτικές αναταράξεις με τα ομοφοβικά του παραληρήματα για τον Στέφανο Κασσελάκη. Λίγες μέρες μετά ετοίμασε βαλίτσες για το Άγιο Όρος. Για να αποφορτιστεί, να γεμίσει τις μπαταρίες του και να επιστρέψει στον Βόλο.

Η ψυχική γαλήνη στο Άγιο Όρος

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος θα κάνει μια στάση και στη Θεσσαλονίκη, για να συναντήσει τον Βασίλη Καρρά, που δοκιμάζεται από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πιο αναλυτικά, το Άγιο Όρος επισκέφθηκε χθες Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ο Αχιλλέας Μπέος και συγκεκριμένα την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, ώστε να πάρει την ευλογία του γέροντα Εφραίμ για τη νέα θητεία του στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου.

«Πάω στο Άγιο Όρος, στον γέροντα που με έχει αγγίξει, τον γέροντά μου Εφραίμ» φέρεται να είπε ο δήμαρχος Βόλου λίγο πριν την αναχώρησή του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος θα συναντήσει τον κουμπάρο του και γνωστό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες με την υγεία του.

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

«Πετσόκοψε» τον Λιάγκα ο Γκουντάρας: «Είπε αυτή την αθλιότητα τη στιγμή που ο Σταρόβας έδινε μάχη, η οποία ενόχλησε την Άννα» (video)

Στάθης Σχίζας κατά Ασημίνας Χατζηανδρέου: «Καλό είναι να ασχοληθεί με τα δικά της…» (video)

Όλοι σήμερα μιλούν για αυτά που είπε ο Γρηγόρης Πετράκος για το Nemo: «Ονειρεύονται τον άφυλο παράδεισό τους»