Στιγμές μεγάλης αγωνίας για την Πόπη Τσαπανίδου: «Έτρεμε η ψυχή μου! Βρεθήκαμε στα 10 – 11 μποφόρ επί δυο ημέρες»

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε η Πόπη Τσαπανίδου μέσα από τα social media, καθώς αποκάλυψε πως ταξιδεύει στον Ατλαντικό Ωκεανό… με πλοίο. Η γνωστή δημοσιογράφος ποζάρει χαμογελαστή στη φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο…

Αναλυτικά η ανάρτηση που δημοσίευσε η Πόπη Τσαπανίδου στο Facebook:

«Να διασχίσω τον Ατλαντικό με πλοίο. Όταν είπα ότι θα το κάνω, κάποιοι φίλοι ενθουσιάστηκαν. Άλλοι είπαν πως “ούτε αν με πλήρωναν θα το έκανα”. Η αλήθεια είναι πως έτρεμε η ψυχή μου στη σκέψη πως θα είμαι τόσο μακριά από στεριά, τόσο ευάλωτη σε καιρούς. Και πράγματι. Συνάντησα ότι καιρό μπορεί να φανταστεί κανείς.

Χρειάστηκε να αλλάξουμε πορεία, ώστε να αποφύγουμε μια μεγάλη καταιγίδα και βρεθήκαμε στα 10 και 11 μποφόρ επί δύο ημέρες.

Αν άξιζε; Και με το παραπάνω! Όπως ακριβώς και στη ζωή, την καταιγίδα διαδέχτηκαν καλύτερες μέρες. Τα μποφόρ έπεσαν στα 7 και σήμερα βλέπω την πιο ήρεμη θάλασσα της τελευταίας εβδομάδας. Τι ωραίο, να τσεκάρεις ως ολοκληρωμένους, στόχους ζωής. Καλά ταξίδια, σε όλους. Κυριολεκτικά και μεταφορικά» γράφει η Πόπη Τσαπανίδου.

Related posts

Σοκάρει ο Θοδωρής Σκυφτούλης: «Ήμουν 5 χρονών, με σημαδεύουν με όπλο τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια και η μάνα μου φωνάζει…»

Ο Κώστας Νικούλι «στάζει μέλι» για τη σύντροφό του: «Στην Κατερίνα βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ»

Έγραψαν ιστορία: Ο πρώτος «γάμος» γυναικών στην Αλβανία που αμφισβητεί τον οικογενειακό κώδικα