Στιγμές αγωνίας για την Αθηνά Οικονομάκου: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα με μια φωτογραφία που τους άφησε όλους άφωνους

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε, πως ο γιος της Μάξιμος, ταλαιπωρήθηκε από ίωση και όπως ήταν λογικό κόλλησε και η ίδια και, όπως αναφέρει, αναμένει και τη μικρή της κόρη να κολλήσει.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Καλημέρα. Φίλτρο προφανώς, γιατί η κατάσταση δεν είναι να φανεί στην πραγματικότητά της. Εγώ είμαι αρρωστούλα. Είχα ένα κρύωμα. Μπούκωμα. Σήμερα ξύπνησα με πύον στις αμυγδαλές, οπότε ξεκίνησα αντιβίωση. Δεν μπορώ καθόλου να καταπιώ, οπότε δεν καταλαβαίνετε.

Είχα πάρα πολλά χρόνια να πάρω αντιβίωση και να αρρωστήσω έτσι. Άρρωστος και ο Μαξιμούλης το Σαββατοκύριακο. Τώρα περιμένουμε και την μικρή, γιατί πάμε εναλλάξ. Έχω πάρα πολλά πράγματα να σας δείξω, αλλά τώρα με αυτό δεν μπορώ να το κάνω», ακούγεται να λέει η Αθηνά Οικονομάκου

To θέμα υγείας που την ταλαιπωρεί

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κατάσταση με το γόνατό της πιστεύοντας ότι θα γλιτώσει την εγχείρηση.

«Το γόνατο μου είναι καλά. Έχω έναν καταπληκτικό χειροπράκτη. Θα τη γλιτώσω την επέμβαση. Ξεκινάμε δυναμικά», είπε στο ίδιο βίντεο.

Όπως είχε αναφέρει πριν δυο εβδομάδες έπαθε ρήξη μηνίσκου, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς συνέβη.

Δείτε το video:

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της