Σπύρος Παπαδόπουλος: “Τηλεφώνησα στον Μητσοτάκη στις 11 το βράδυ & το σήκωσε αμέσως. Με έχει πείσει, δεν του το ‘χα”

Ένα άγνωστο τηλεφώνημα που είχε κάνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει και σε ερωτήσεις που αφορούν στην πολιτική.

«Με έχει πείσει ο Μητσοτάκης, δεν του το ‘χα»

Ο ηθοποιός ο οποίος δηλώνει αριστερός, κλήθηκε να σχολιάσει την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας: «Εμένα με έχει πείσει. Δεν του το είχα…».

Όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει προσωπικά τον πρωθυπουργό, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Έχουμε μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο, επειδή είχα κάνει αυτό το σποτ για τον κορονοϊό. Με πήρε να με ευχαριστήσει και ήταν πολύ ευγενής. Μου έδωσε το τηλέφωνό του και μου είπε να τον πάρω αν θέλω κάτι.

Ένα βράδυ καθόμασταν σε ένα κοινόβιο που είχαμε πάει με κάτι φίλους και ακούμε στις ειδήσεις ότι είναι μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που ήταν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο. Τότε μου λέει κάποιος για πλάκα ”αφού έχεις το τηλέφωνο του πρωθυπουργού πάρ’ τον να δούμε τι γίνεται με αυτά τα παιδιά” και λέω δεν χάνω τίποτα να τον πάρω. Αργά 11 το βράδυ. Το σήκωσε αμέσως και μου είπε ότι ήταν ενήμερος ο Χαρδαλιάς και ήδη έκανε κινήσεις. ”Θα σε ενημερώσω το τι θα κάνουμε”. Και όντως με πήραν μετά από λίγο να μου πουν ότι έχει διευθετηθεί το θέμα».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε ότι παραμένει αριστερός στις πεποιθήσεις του, ωστόσο η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τον έχει πείσει για το έργο της, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι η διάσπαση ήταν αναμενόμενη, επειδή «δεν ήταν υγιές το περιβάλλον».

Δείτε το video

Related posts

Πάνος Σόμπολος για Λύτρα: «Η γυναίκα δεν είναι πράγμα να την κάνεις ό,τι θες…»

«Δεν ήταν δύσκολο για εκείνη αλλά για εμένα»: Τα γυρίζει η Αθηναΐς Νέγκα τώρα μετά το καυστικό σχόλιο κατά της Μαρίνα Σάττι

«Χρειάζονται νέα πρόσωπα στην τηλεόραση, ίδιοι και ίδιοι τόσα χρόνια, παλιώσανε και κουράστηκε ο κόσμος»