Σπύρος Παπαδόπουλος: «Πολλές φορές δεν περνούσα καλά στην εκπομπή, υπέφερα»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4, το απόγευμα της Δευτέρας, με αφορμή την επάνοδο της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη μουσική εκπομπή που παρουσίαζε επί σειρά ετών στη μικρή μας οθόνη.

Όσα αποκάλυψε

Ειδικότερα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξομολογήθηκε πως «δεν περνούσα πάντα καλά στην εκπομπή. Ήταν πολλές οι φορές που δεν περνούσα καλά. Άμα δεν πήγαινε η βραδιά όπως ήθελα ή αν λέγονταν κάποια πράγματα, είτε από τραγούδια είτε γενικά κάτι στην ατμόσφαιρα δεν μου άρεσε, υπέφερα. Οι φίλοι μου το καταλάβαιναν, «καλά χθες είχε τα χάλια σου» μου έλεγαν».

«Πολλοί άνθρωποι έρχονταν είτε για να μιλήσουν για τη δουλειά τους είτε γιατί είχαν υποχρέωση στον τάδε. Το θέμα είναι όμως ότι μετά από 20 λεπτά λύνονταν οι γραβάτες και άρχιζε το γλέντι. Ε, αυτό γουστάριζα εγώ! Που τους έβλεπα δηλαδή ότι πια περνούσαν καλά».

«Με τα τραγούδια, με την παρέα και όλο το κλίμα περνούσα και εγώ πάρα πολύ καλά. Ενώ δούλευα, περνούσα καλά. Δεν θα το ξανάκανα τώρα, έκλεισε ο κύκλος μετά από 17 χρόνια» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Πέρσι την Πρωτοχρονιά ζορίστηκα. Έχει κλείσει μέσα μου, έχει κλείσει, ζορίστηκα. Δεν θα το ξαναέκανα».

Δείτε το video


Related posts

«Χείμαρρος» η Νόνη Δούνια για Παπανώτα – «Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει το IQ μου;»

Γερό «τράνταγμα» για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Δυστυχώς του το έκανε γνωστό ο ΑΝΤ1

Συγκλονίζει ο Ησαϊας Ματιάμπα: «Περνώ δύσκολα με την υπερφαγία, είναι ένας δαίμονας που παλεύω να πολεμήσω»