Σπάραξε στην κηδεία η σύζυγος του Γιάννη Ιωαννίδη: «Θα σ’ αγαπώ για πάντα»

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έφυγε από την ζωή και το μεσημέρι της Παρασκευής «έδωσε» το τελευταίο ραντεβού με τον κόσμο που τον αγάπησε στη συμπρωτεύουσα.

Μαύρισε ο ουρανός στη Θέρμη

Στα Κοιμητήρια Αναστάσεως Του Κυρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης ήταν βαρύ το κλίμα κατά τη διάρκεια του ενταφιασμού του αείμνηστου «ξανθού» του μπάσκετ και της πολιτικής. Τραγικές φιγούρες ήταν η κόρη και η σύζυγος του Γιάννη Ιωαννίδη, με τη μία να στηρίζει την άλλη σε όλη τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας.

Μέσα στα δάκρυα και υποβασταζόμενη, καθ’ όλη τη διάρκεια της κηδείας, η σύζυγος του Γιάννη Ιωαννίδη φώναξε με θέρμη «Θα σ’ αγαπώ για πάντα» την ώρα που σύσσωμος ο αθλητικός και πολιτικός κόσμος της Θεσσαλονίκης τον αποχαιρετούσε στη συμπρωτεύουσα.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών την περασμένη Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου και μέχρι σήμερα η κόρη του, Αθηνά μοιάζει να μην μπορεί πια να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της πατέρας δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Δείτε το video

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της