Σοκάρει ο Μιχάλης Συριόπουλος: «Όταν έτρωγα μπούλινγκ δεν μιλούσα! Πλέον δεν με απασχολεί αλλά αυτό δεν ξεχνιέται»

Στην εκπομπή, The Break, παραχώρησε συνέντευξη ο Μιχάλης Συριόπουλος και μίλησε για την απόφασή του να έρθει στην Αθήνα, το βραβείο Δημήτρης Χορν που έλαβε αλλά και το μπούλινγκ που βίωσε σε μικρή ηλικία.

Όσα ανέφερε

«Για μια πολύτεκνη οικογένεια το θέατρο ήταν πολυτέλεια. Τα ερεθίσματά μου ήταν από το σχολείο, από τις εκδρομές που πηγαίναμε σε θέατρα, από ταινίες. Δεν ήταν πολύ ευγενικό το περιβάλλον όσο ήμουν μικρός όσον αφορά το θέατρο. Το θέμα του μπούλινγκ θα είναι το αιώνιο πρόβλημα στα παιδιά. Και όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερο μιας και έχει εμπλακεί στη βία και η κάμερα. Αυτό που θα συμβούλευα σε αυτά τα παιδιά είναι να μιλάνε. Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα. Εγώ δεν μιλούσα! Πέρασαν τόσα πολλά χρόνια και είναι τόσο πίσω μου αυτό που δεν θα έλεγα ότι με απασχολεί. Το θυμάμαι, δεν ξεχνιέται αυτό!

Η αφορμή ήταν ένας πολύ μεγάλος ρόλος από τη δίκη του Κ στο θέατρο Πόρτα. Η αιτία ήταν ένας χωρισμός! Τα 20 ευρώ που είχα τα έφαγε ο σκύλος μου και την έβγαλα με προκαταβολές. Μέσα σε αυτόν τον κόσμο ακούγονται διάφορα αναξιοκρατικά πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που παλεύω με τα κύματα να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα και όταν έρχεται η επιβράβευση είναι ένα ωραίο χάδι. Θυμάμαι την ιεροτελεστία που είχα κάνει εκείνο το βράδυ και ήταν σαν να βαφτίζομαι. Άλλαξαν πολλά πράγματα! Άκουγα ραδιόφωνο και άκουγα τον εκφωνητή να λέει τα λόγια που είπα και ήταν τόσο περίεργο».

Δείτε το video


Related posts

Ξεσπάει ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Θα σας άρεσε να έρθω εδώ και να σας πω η εικόνα σας με αηδιάζει;»

Κόλαφος ο Λάκης Γαβαλάς: «Θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρος σε γάμο επαρχία από το να είμαι..»

«Ήταν ο μέντοράς μου, του το χρωστάω»: Έσπασε η Μιμή Ντενίση για τον Φέρτη, το αποκάλυψε μετά τον θάνατο του