“Σoκάρει” η περιγραφή για το καρδιακό του Δημήτρη Κόκοτα: «Μπήκαμε μέσα και τον βρήκαμε στα πόδια της»

Οι συμμετέχοντες του διαγωνιστικού προγράμματος του Alpha «Just the Two of Us» παραμένουν σε σοκ λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου» ότι η Τραϊάνα Ανανία βρισκόταν δίπλα στον Δημήτρη Κόκοτα όταν αυτός αισθάνθηκε την αδιαθεσία του.

«Ήμασταν δίπλα στον Δημήτρη όταν ένιωσε αδιαθεσία, καθώς ετοιμάζονταν με την Τραϊάνα να κάνουν πρόβα και μπήκαμε μέσα και τον είδαμε να τον έχει στα πόδια της. Το ευτυχές πάνω σε αυτό το δυσάρεστο γεγονός ήταν πως δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του, οπότε μπορούσε να μας εξηγήσει το τι νιώθει.»

Ταυτόχρονα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη εξέφρασαν τις θερμές ευχές τους προς τον Δημήτρη Κόκοτα δηλώνοντας:«Να γίνει σύντομα καλά. Σκεφτόμαστε και στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και στη γυναίκα του και στο παιδί του και είμαστε σίγουροι ότι με τον Δημήτρη θα τα πούμε πολύ σύντομα, είναι πολύ δυνατός. Με κάποια άτομα δένεσαι, κάποια άλλα σου περνούν αδιάφορα. Με τον Δημήτρη είχαμε δεθεί».






Related posts

Δύσκολες ώρες για τον Σχίζα:«Προσπάθησα να το κρύψω από την κόρη μου, δυστυχώς το έμαθε από το ίντερνετ»

«Καυτό καρφί» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Εμμονικός ο υποτροπικός αεροχείμαρρος με νέα έξαρση…»

Ανατροπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Η εικόνα του δε μας αφήνει…»