Σοκάρει η Μαρία Μπακοδήμου: «Γονιός έβαζε στο παιδί του ερωτικές ταινίες για να μη γίνει γκέι » (video)

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από τη μεσημεριανή της εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια, με αφορμή τα σχόλια που έκαναν από κοινού Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου κατά των δηλώσεων της Σοφίας Μουτίδου για την ομοφυλοφιλία και τον αθλητισμό, ανέφερε την απαράδεκτη πρακτική που εφάρμοσε γονιός, έτσι ώστε να… βεβαιωθεί ότι ο γιος του δεν θα γίνει ομοφυλόφιλος.

Όσα αποκάλυψε

«Από πού να το πιάσουμε, ρε παιδιά; Να τα βάλουμε σε μία τάξη. Εγώ συμφώνησα απόλυτα με αυτά που είπε η Μουτίδου και γι’ αυτό, όταν είδα το ζευγάρι να είναι έξαλλο, είπα: κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ;», σχολίασε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Είναι η πραγματικότητα του καθένα. Εμείς είδαμε κάτι που μας ακούμπησε και συμφωνήσαμε απόλυτα με τη Σοφία Μουτίδου. Αν δεν συμφωνούσαμε, μπορεί να διαφωνούσαμε πιο ήρεμα, μπορεί να γινόμασταν και έξαλλοι αλλά για κάποιον δικό μας λόγο. Εγώ πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί έγιναν έξαλλοι», σημειώνει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Παιδιά, να σας πω εγώ κάτι σοκαριστικό; Γονιός, από την αγωνία του να μη γίνει γκέι ο γιος του, έβαζε το παιδί του να βλέπει ερωτικές ταινίες πριν τελειώσει το Δημοτικό. Σοκ», αποκάλυψε αμέσως μετά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Υπάρχει τραγουδιστής που το έχει πει αυτό δημόσια, ότι έβαζε στον γιο του να βλέπει video clip με γυμνές γυναίκες, για να είναι σίγουρος ότι δεν θα γίνει γκέι», τόνισε από την πλευρά της η Νάνσυ Παραδεισανού.

Σοκαρισμένη από την είδηση που της μετέφερε η συνεργάτιδά της, η Μαρία Μπακοδήμου την παρότρυνε να αναφέρει το ονοματεπώνυμό του, κάτι που τελικά όμως δεν έγινε.

Δείτε το video

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”