Σοφία Βογιατζάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που συνεργάζομαι μαζί του»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Βογιατζάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη στην παράσταση «Δωδέκατη Νύχτα», ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που βαραίνουν τον ηθοποιό, για άσκηση βίας σε συναδέλφους του.

Όσα αποκάλυψε

Αρχικά ανέφερε: «Η πρόταση έγινε, κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Κιμούλης. Εμένα η χαρά και η τιμή είναι μεγάλη, γιατί είναι ένας άνθρωπος που τον λατρεύω από 10 χρονών. Έχω φτάσει 52 – 40 χρόνια μετά! – και εξακολουθώ να τον λατρεύω. Είναι μεγάλη η χαρά μου. Θεωρώ πως ο Γιώργος Κιμούλης είναι από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού θεάτρου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη δουλειά».

«Όχι μόνο όταν με πήρε τηλέφωνο, αλλά και τώρα που είμαι στις πρόβες τον ακούω και τον βλέπω, είναι μαγικός ο τρόπος που μιλάει για το θέατρο και όταν σκηνοθετεί. Κάθομαι και τσιμπιέμαι, λέω “τώρα το ζω;”», συμπλήρωσε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Σχετικά με τις καταγγελίες που βαραίνουν τον ηθοποιό, η Σοφία Βογιατζάκη σημείωσε: «Δεν έχω καμία δεύτερη σκέψη για τους ανθρώπους ποτέ στη ζωή μου εάν δεν τους γνωρίσω η ίδια προσωπικά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που βγάζουν συμπεράσματα. Δεν με επηρεάζουν οι γνώμες, γιατί όλοι είμαστε τα πάντα εν δυνάμει. Δεν θα μας βγάλουν όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, δεν θα μας βγάλουν όλοι τον χειρότερό μας εαυτό».

Η ηθοποιός έχει δεχτεί θετικά σχόλια για αυτή τη συνεργασία, ενώ εκτιμά πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει την παράσταση.

«Ο κόσμος πιστεύω θα αγκαλιάσει την παράσταση. Και η προηγούμενη δουλειά του πήγε καλά. Ο κόσμος δεν ασχολείται με όλα αυτά, εμείς ασχολούμαστε και οι δημοσιογράφοι. Ο χειρισμός είναι στιγμές στιγμές από εμάς και τις εκπομπές πολύ κακός», κατέληξε.

Δείτε το video


Related posts

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Αναστασίας: «Ακόμα περιμένουμε το μήνυμα: “Μαμά, έφτασα”»

Ιωάννης Μελισσανίδης: «Γονέας είναι αuτός που θα δώσει αγάπn, προστασiα και σωστή παιδεiα στο παιδί του»

«Τα έπαιξε» και ο Φερεντίνος: 22χρονος φοιτητής εξόντωσε 100 αντιπάλους στον Μονομάχο και κέρδισε 44.694 ευρώ