Σκούπισμα, σιδέρωμα, μαγείρεμα: Η Όλγα Πηλιάκη πήγε στο Survivor και ο Χανταμπάκης ανέλαβε χρέη.. νταντάς και νοικοκύρη

Ζόρικα θα τα βρει ο Στέλιος Χανταμπάκης, τώρα που η σύντροφός του Όλγα Πηλιάκη φεύγει για Άγιο Δομίνικο και ο ίδιος παίρνει το ρόλο μονογονέα.

Πρέπει να είναι και μαμά και μπαμπάς για τα δύο τους παιδιά και να κρατάει φυσικά και το σπίτι… δοκιμασία από τις δυσκολότερες.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν για το ζευγάρι καθώς τα ίδια ακριβώς καλούνταν να κάνει η Όλγα όταν ο Στέλιος έλειπε για το Survivor.

Οι δουλειές του σπιτιού και η βαθμολογία

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, δείχνει να απορεί με τον εαυτό του που έφτιαξε για τα παιδιά του Μανώλη και Μαλένα ένα λαχταριστό γιουβέτσι και η κόρη του τον βαθμολόγησε με… 10!

Ο ίδιος δείχνει να γνωρίζει πώς πρέπει να κρατάει ένα σπίτι καθαρό, αφού με τη βοήθεια των παιδιών, σκούπισε το παιδικό δωμάτιο αλλά και άλλους χώρους του σπιτιού και όταν τελείωσε και με αυτή τη δουλειά, έσπευσε να βάλει σίδερο για να τελειώνει και με αυτό.

Ακριβώς πριν από έναν χρόνο, η Όλγα Πηλιάκη βρισκόταν πίσω στην Ελλάδα και περίμενε πώς και πώς να ξεκινήσει το Survivor All Star για να καμαρώσει τον άνδρα της σε περιπέτειες. Το ίδιο ακριβώς πρόκειται να κάνει και ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος στηρίζει τη γυναίκα του σε όλα…

Δείτε το video

Related posts

Συγκινεί ο Good Job Nicky: «Πολλοί ξέρουν τον Γιάννη Πάριο, εγώ ξέρω απλά τον Γιάννη»

Την τελείωσε με 2 λέξεις: Πυρ και μανία ο Άρης Σοϊλέδης μετά τις δηλώσεις της Ασημίνα

«Τέρατα…»: «Αιχμηρός» Κρατερός Κατσούλης για τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου